Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Buy-back Emag( diferențe uriașe între Samsung și Apple)

(Subiect creat la: 05-03-2022 10:36 AM)
579 Vizualizări
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Am intrat pe portalul Emag la partea cu buy-back și ceva nu cred ca e normal.
Pe un S21ultra oferă undeva la 3180 lei (5 luni achiziționat) 
Iar pe un iphone 13pro max 4900 lei.
Eu știu ca Samsung se devalorizează mai repede dar.......
În condițiile astea cred ca merita sa treci pe iphone.
În condițiile în care preturile telefoanelor e apropiat.
Ce părere aveti?

image

image

9 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Uite diferenta. Am ambele telefoane..pe care sa îl dau... 😅..Iphone 8 plus ma tine bateria 2 zile și pe S10+..aproape o zi Screenshot_20220305-055515_Samsung Internet.jpgScreenshot_20220305-055330_Samsung Internet.jpg
Alecx23
Voyager
Opțiuni
Nu merită
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Pai de ce ai vrea sa îti vinzi S21 Ultra?sau doar ai intrat de curios sa vezi cu cat ti-l evaluează ei?cum a zis și un coleg aici pe platforma cel mai bun program de buyback e olx 😅
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Curiozitate mai mult. Dar ma bătea gândul sa fac o schimbare pe ios 13pro max.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Pai la mine de ce nu da mai mult pe Iphone 8 plus decât pe S10+?????
0 Aprecieri
A71_2021
Voyager
Opțiuni
Este normala diferența ca S10+ este lansat în 2019 februarie iar Iphone 8 plus in 2017 septembrie. Încă sta bine la preț Iphone.
mihaiu64
Voyager
Opțiuni
Am un S20 FE 5G pe care il folosesc la orice altceva decat la vorbit ( mai mult pe post de tableta ) scan, muzica, net, taxi ... si un iph 11 pro care este folosit numai la vorbit ( pentru ca permite nativ direct streaming cu aparatele mele auditive ) ambele ar avea cam acelasi pret pe olx si iph chiar mai putin pe istyle la un eventual " buyback " dar S20 FE - ul va ramane multa vreme " in serviciu " e mult prea bun pentru ceea ce face chiar si fata de iph ( cu singura exceptie )
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
A-ti mai fost careva pentru programul de buyback de la Emag sau Altex pentru achizitionarea unui telefon S22?
0 Aprecieri
Adi5632
Pioneer
Opțiuni
Bateria la iPhone e vai de mama lui, mereu te lasa la greu se incarca el repede dar tot asa se și descarca