Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Buds 3 pro

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 29-01-2025 03:43 PM)
763 Προβολές σελίδας
argirw
Explorer
Επιλογές
Καλησπερα στην ομαδα.θα ηθελα να μου πειτε γνωμες για τα buds 3 pro,καιως σκεφτομαι να ειναι η επομενη αγορα μου.κατοχος buds pro.
12 Απαντήσεις
Tas0s
Navigator
Επιλογές
Προσωπικά τα έχω από τον Σεπτέμβριο. Έχουν εξαιρετικό ήχο ( που θα βρεις και σε ελλα ακουστικά)και πολύ καλά μικρόφωνα(που επισης θα βρεις και σε αλλα ακουστικά. Αν θα έδινα ξανά 249 ευρώ ΟΧΙ. Θεωρώ ότι σε αυτό εύρος τιμής δεν μπορείς να έχεις ελαττώματα όπως πχ να κάνει 3-4 Δευτερόλεπτα να συνδεθεί με την συσκευή ή να πρέπει να τα ανοίξω για να τα δει το κινητό έτσι ώστε να ξέρω το ποσοστό μπαταρίας.Δεν ξέρω αν αυτή την στιγμή η τιμή είναι πιο χαμηλή εγώ μιλάω για την τιμή που τα αγόρασα και πάω βάση αυτού.
argirw
Explorer
Επιλογές
Σε ευχαριστώ πολυ για το review.
Savvaskoultzis
Pioneer
Επιλογές
Να τα Παρεις με κλειστά μάτια ειανι απίστευτα
argirw
Explorer
Επιλογές
Προς τα εκει τείνω.σε ευχαριστώ πολυ!!
mike_s24ultra
Troubleshooter
Επιλογές
249 ηταν στην Κυπρο.. τα εφερα απο Skroutz Ελλαδας 169...
andreasptr04
Explorer
Επιλογές
Από προσωπική εμπειρία είναι top. Τα έχω 2-3 μήνες τώρα και είναι απίστευτα. Η καλύτερη για εμένα λειτουργία είναι όταν λες play song και ξεκινάει η μουσική. Επίσης απαντάς και σε κλήσεις. Καλύτερα δες όμως βιντεάκια που θα λένε ακριβώς όλες τις λειτουργίες τους...
argirw
Explorer
Επιλογές
Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Εγώ έχω τα buds 2 και είμαι πολύ ευχαριστημενη. 😊για αυτά δεν ξέρω. Και ούτε σκέφτομαι να τα πάρω σύντομα.
argirw
Explorer
Επιλογές
Εε αν εχεις τα συγκεκριμένα λογικο το βρισκω,απο οτι εχω ακουσει δεν εχουν μεγαλες διαφορες.