Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Bloatware

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 07-04-2021 12:33 PM)
425 Προβολές σελίδας
SpyrouS
Navigator
Επιλογές
Είμαι ο μόνος που μετά από κάθε update πηγαίνω στις εφαρμογές ευχόμενος να έχει αλλάξει η samsung κάποια απ τα system apps και να έχουν τη δυνατότητα απεγκαταστασης? 🤪
7 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

μπα, μαζί σου κι εγώ. Δεν ξέρεις πως το καταχάρηκα όταν rootαρα το παλιό T310 και άρχισα να πετάω τα πάντα όλα από μέσα!!! Πολύ αχρησταδούρα φίλε μου, πολύ όμως!

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Kotsarikos
Helping Hand
Επιλογές
Συμφωνώ φίλος 👌👌👌
SpyrouS
Navigator
Επιλογές
Τελευταία φορά root σε samsung στο s4.Καλες οι ρομ αλλά η ποιότητα της κάμερας χαλούσε γιατί δε δούλευαν οι προεγκατεστημενες εφαρμογές καμερας των ρομ όσο καλά όσο η στοκ κάμερα (τουλάχιστον όσο ασχολήθηκα γιατί το πούλησα σχετικά συντομα).Άσε που με Knox 0x1 δεν άξιζε καν τον κόπο και έχανε σε αξία μεταπώλησης.Το μόνο που μπορεί να σώσει την κατάσταση είναι μια απόφαση σαν και αυτής της xiaomi που με το miui 12.5 θα επιτρέπει την απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος.Με το καλό και στα δικά μας αν και δε το βλέπω...
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Δίκιο έχεις για τις CFW. Εγώ έβαλα Lineage OS και η κάμερα έγινε χάλια και το GPS δεν είχε καν σήμα. Ξαναγύρισα στο stock απλά πέταξα όλο το bloatware από μέσα και δουλεύει καλύτερα, όσο δουλεύει ακόμα βέβαια γιατί ακόμα και ο chrome σταμάτησε να το υποστηρίζει πια. Μόνο τα βασικά κάνει, αλλά για ένα viber μια χαρά είναι.

Για τη Sammy δεν ελπίζω σε απελευθέρωση των bloatware εφαρμογών ποτέ.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Kokakis23
Student
Επιλογές
Ρε παιδιά μετά το τελευταίο update όταν πηγαίνεις να ανοίξεις ένα αποθηκευμενο βίντεο από τη συλλογή σου, για να το παίξεις πρέπει να πατήσεις τις 3 τελίτσες και μετά Άνοιγμα σε Αναπαρ. Βίντεο. Πάνε καλά οι άνθρωποι?? Σας το κάνει και σε εσάς? Έχω το Samsung S20 plus
SpyrouS
Navigator
Επιλογές
Εμένα δουλεύει κανονικά. Τσέκαρε για καμία ρύθμιση γιατί φαίνεται υπερβολικό να θέλει τοση διαδικασία για να παίξει ένα βίντεο.
Kokakis23
Student
Επιλογές
Μίλησα και με το support και το επιβεβαίωσαν ότι όντως συμβαίνει μετά το τελευταίο update