Subiect publicat deja în comunitate (link mai sus) Vizualizare anunț
Conectează-te cu persoane care îți împărtășesc interesele!
Custom List Message Item |
---|
Subiect publicat deja în comunitate (link mai sus) Vizualizare anunț |
Următoarea ediție Samsung Forum AI 2020 va fi organizată pe canalul de YouTube, pe parcursul a două zile, în perioada 2-3 noiembrie. ... Vizualizare anunț Cred ca AI o sa ne ajute foarte mult in perioada nu foarte indepartata. Nu prea sunt la curent cu ce... Vizualizare anunț |
Clienții Samsung din întreaga lume vor avea ocazia să vadă faimosul clip ”Dynamite” al formației BTS pe televizoarele Samsung din magazinele de... Vizualizare anunț ![]() |
Au apărut și încă apar multe solicitări de informații cu privire la campania I LOVE 20, pe care Samsung o organizează în fiecare 20 ale lunii. ... Vizualizare anunț A aparut acum bannerul. Nu am dat click pe el ca nu o sa pot ajunge in Bucuresti in urmatoarea perio... Vizualizare anunț |
Bosilor am facut nu stiu ce si nu imi mai apar mesajele sau cand cineva ma suna. Ce sa fac ca sa imi apara inapoi??? Vizualizare anunț |
Știe cineva un site sa cumpar o husa mobil fox full shock pentru s9 plus Vizualizare anunț nu am mai folosit niciodata huse de mobilfox si de asta vreau sa incerc ceva nou,pacat ca nu are pe ... Vizualizare anunț |
Sunt cumva numele de utilizator din 2 caractere rare sau comune? Vizualizare anunț |
Stie cineva cum pot face mai multe insigne? Vizualizare anunț |
|
Sunt curioasă dacă s-a înscris cineva în concursul de azi. Eu am încercat să mă înscriu și primesc eroarea invalid user, care e cât se poate de... Vizualizare anunț am reușit, am dat clear cache browser-ul și i-am dat aplicației permisiuni pt tot. nu știu care opți... Vizualizare anunț |
Contează la un telefon bateria sau camera, chip ul? Vizualizare anunț |
Gamerii PUBG din România sunt invitați de Samsung să participe la primul turneu paneuropean de eSports, prin care Samsung sărbătorește... Vizualizare anunț |
Trăim într-o lume tot mai interconectată cu tehnologia și uneori e foarte ușor să pierdem contactul cu natura. E bine uneori să ne oprim din ceea... Vizualizare anunț ![]() |
Bună tuturor! Timpul pentru o sesiune de prezentări? Ok, am să sparg eu gheața! Sunt pasionată de limbile străine care îmi sunt tot atât de... Vizualizare anunț |
Utilizator | Număr |
---|---|
160 | |
149 | |
137 |
Subiect | Aprecieri |
---|---|
25 | |
19 | |
16 |