Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Baterry

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 20-03-2025 12:07 PM)
951 Προβολές σελίδας
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Καλημερα στην ομαδα!κανεις αλλος που παρατηρησε πτώση στην αυτονομία της μπαταριας αυτο το διάστημα;(κατοχος s25u)😬😬
14 Απαντήσεις
Daredevil13
Apprentice
Επιλογές
Είναι από το Contacts storage φίλε. Σου τρώει 20% μπαταρία κάθε μέρα. Εμενα μου έφαγε σε μια μέρα 57%!!! Έχω στείλει ήδη 3 μηνύματα samsung κι ακόμα τπτ. Έχουν βουίξει όλα τα φορουμ κι αυτοί τπτ. Για να αντέξει το κινητό μιση μέρα είμαι σε power saving.
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Δηλαδη;μπορώ να κάνω κατι γιαυτο;
Daredevil13
Apprentice
Επιλογές
Δυστυχώς όχι. Δημιουργείται από το dual messenger. Παλεύω ένα μήνα τώρα με όλες τις λύσεις που προτείνουν. Δεν γίνεται τπτ αν έχει 2πλο viber η WhatsApp. Μόνο το update περιμένω κ εγώ ή να ξυπνήσουν στη samsung. Πέρα από το άγχος ότι θα κλείνει όλη την ώρα καταστρέφεται και η μπαταρία ετσι. Δες καταναλωσεις εδω για να καταλάβεις τι γίνεται 1743540742784.jpg1743540742801.jpg1743540742862.jpg
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Εμενα ομως δεν μου το εχει εμφανισει καπου.παιζει να μου καταναλώνει και να μην το δείχνει καν;
Daredevil13
Apprentice
Επιλογές
Πηγαινε device care και τσέκαρε. Κανονικά το Contacts Storage δεν πρέπει να το βγάζει καν στη λίστα όταν δουλεύει νορμάλ. Εάν στο βγάζει έστω και 1% που λέει ο λόγος υπάρχει ζήτημα. Πάντως παντού εξωτερικο όλοι οι κάτοχοι galaxy γκρινιάζουν για την μπαταρία 1.5 μήνα τώρα κ το έχουν εντοπίσει σε αυτή την εφαρμογή. Η μόνη λύση είναι το factory reset αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία περιμένω το UI 7 μπας κ λυθεί. Αλλιώς μετά αναγκαστικά. Δεν ειχα ποτε θέμα με την μπαταρία μου. Δουλευε τέλεια.