Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Είναι από το Contacts storage φίλε. Σου τρώει 20% μπαταρία κάθε μέρα. Εμενα μου έφαγε σε μια μέρα 57%!!! Έχω στείλει ήδη 3 μηνύματα samsung κι ακόμα τπτ. Έχουν βουίξει όλα τα φορουμ κι αυτοί τπτ. Για να αντέξει το κινητό μιση μέρα είμαι σε power saving.
Δυστυχώς όχι. Δημιουργείται από το dual messenger. Παλεύω ένα μήνα τώρα με όλες τις λύσεις που προτείνουν. Δεν γίνεται τπτ αν έχει 2πλο viber η WhatsApp. Μόνο το update περιμένω κ εγώ ή να ξυπνήσουν στη samsung. Πέρα από το άγχος ότι θα κλείνει όλη την ώρα καταστρέφεται και η μπαταρία ετσι. Δες καταναλωσεις εδω για να καταλάβεις τι γίνεται
Πηγαινε device care και τσέκαρε. Κανονικά το Contacts Storage δεν πρέπει να το βγάζει καν στη λίστα όταν δουλεύει νορμάλ. Εάν στο βγάζει έστω και 1% που λέει ο λόγος υπάρχει ζήτημα. Πάντως παντού εξωτερικο όλοι οι κάτοχοι galaxy γκρινιάζουν για την μπαταρία 1.5 μήνα τώρα κ το έχουν εντοπίσει σε αυτή την εφαρμογή. Η μόνη λύση είναι το factory reset αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία περιμένω το UI 7 μπας κ λυθεί. Αλλιώς μετά αναγκαστικά. Δεν ειχα ποτε θέμα με την μπαταρία μου. Δουλευε τέλεια.