Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Avertizare de la Google

(Subiect creat la: 04-08-2024 09:50 AM)
669 Vizualizări
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Google a recomandat recent, printr-un anunț pe blogul lor cu sfaturi de securitate, dezactivarea completă a conexiunii 2G pentru a combate atacurile. Compania oferă opțiunea de a o dezactiva încă de la debutul Android 12. Telefoanele Pixel au fost primele care au adoptat-o. Nu vă faceți griji: puteți efectua apeluri de urgență chiar și așa.

Sursa:

37 Răspunsuri
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Pe samsung poti sa dezactivezi doar 5G si 4G nicidecum 2G.ul !
Nu stiu de unde apar astfel de fake news dar cu un antivirus sau chiar cu auto boloker rezolvi problema .
In sfarsit , inca nu am auzit pana acum de astfel de atacuri pe samsung, Pixel poate are el probleme de securitate .1722755282486.jpg
3Merlin
Legend
Opțiuni
Nu poți să dai o lege împotriva folosirii alfabetului (codului) Morse... Mai ales că poate fi folosit în orice condiții meteorologice, atât pe uscat, cât și pe apă sau în aer.
Teoria conspirației e la modă... Mai ales peste ocean.
😉
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Nu poți spune că este fake news.
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Poate nu.i fake news dar vad ca Samsung nu a facut nimic in sensul asta.....sa poti dezactiva 2G-ul, probabil a constatat ca nu.i nici.un pericol .
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu e fake, dar nici ceva de speriat. În general poliția din anumite țări (UK parcă) a fost acuzată că s-a folosit de 2G în anumite cazuri. Dar de atacuri reale nu am auzit. Iar în ceea ce privește folosirea metodelor specifice de către serviciile speciale sau poliție văd că se teme toată lumea (zici că toți sunt infractori și se tem să nu fie prinși 🤣 🤣) dar în același timp toți ăștia care se tem instalează ce apucă de pe unde apucă 🤷 ♂️
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Pe s24 Ultra poți dezactiva orice. Singura problema este ca în multe locuri ai doar 2G.
Dar oare Facebook, tiktok și altele nu au probleme de securitate mai mari decât 2G? Doar întreb 🤣🤣
1722758694276.jpg
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Nu am gasit meniul asta pe S24U, cum l.ai activat ? Sunt doar curios, nu vreau sa dezactivez 2G!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu am făcut nimic special. Așa e de la început. Dar acum că zici că tu nu îl ai așa, poate că depinde și de operator. Eu am abonament Orange.
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Am inteles, ms !
Eu sunt pe Modafone🙆
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu are legatura cartela ci CSC-ul. Nici eu nu am meniul dar este telefon luat prin operator nu la liber

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Eu am tel.ul luat la liber, eMag, made in Coreea si nu am meniul lui AlphaBlue , depinde de operator sigur, am vazut la Digi un meniu, la Orange alt meniu si la Vodafone alt meniu, mai avem sa vedem si de la Telekom . 🙉 1722763067336.jpg
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Sunt la Orange, la fel ca @AlphaBlue si nu am meniul. Telefonul lui poate fi mai special, nu am vazut niciodata atateaoptiuni de selectie

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Am inteles, multumesc !👍
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Este ciudat. Și al meu e tot la liber și făcut în Coreea. Singura explicație ar fi că e o combinație între CSC-ul telefonului și SIM. Altfel chiar nu înțeleg de ce e această diferență. Chiar aș fi curios dacă mai are cineva combinația EUX pe linie la CSC și abonament Orange cu un singur SIM utilizat, dacă apar toate acele opțiuni.
Rapha24
Legend
Opțiuni
Eu de ce nu am opțiunea doar 4G ???1722966933832_1722966933827_0.jpg
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
Domnilor,
Amândoi aveți dreptate...
1G = Google
2G = George H.
3G = ...ixulescu
4G = banda 2,4 GHz
5G = (teoria conspirației)
Cam așa numără blondele de pește (c)ocean.
Post-scriptum:
Nimeni nu mă întrebă care-i diferența dintre g(enerație) și G(eorge)... de ce oare?!
😉
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
😆
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
* Cum îți dai seama că ești alergic la 5G?
* Strănuti când vezi un stâlp de telefonie mobilă.
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Faci infract la limba cand treci pe langa releul de 5G !🤣😂