Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Am telefon 2G, de multe ori nu sunt auzit

(Subiect creat la: 28-09-2023 02:45 PM)
372 Vizualizări
CatalinGules
Hotshot
Opțiuni

Folosesc acasă un telefon 2g,și de cele mai multe ori,persoana cu care vorbesc nu ma aude ,sa fie din cauza operatorului de telefonie mobila,pentru ca îmi aduc aminte ca văzusem o discuție în comunitate cum ca sar renunță la 2g și 3g.

1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acela e modelul cu butoane pentru persoane în vârstă? Nu știu ce setări au acele telefoane, dar au avut cunoștințe de ale mele și tot timpul aveau probleme cu ele. Încearcă și cu un alt telefon pus pe 2G din același loc și vezi dacă face la fel. Eventual poți scoate cartela SIM și să o cureți un pic la contacte. Dacă tot nu merge e posibil să fie o problemă cu telefonul.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

6 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. In Romania au inceput sa renunte la 3G, dar 2G inca o sa mearga o vreme buna. Fie are o problema telefonul, fie este slab semnalul. Ti se intampla cu o singura persoana, sau cu oricine vorbesti?

CatalinGules
Hotshot
Opțiuni
Cu ori cine.daca închid și sun eu înapoi merge
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Ce model e telefonul? Cauze pot fi multe, semnalul, operatorul, conversia între 2G și probabil 4G la cel cu care vorbești. Doar 2G știe telefonul, sau nu ai semnal pe celelalte rețele? Nu are și wifi calling?
CatalinGules
Hotshot
Opțiuni
Myria este telefonu
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acela e modelul cu butoane pentru persoane în vârstă? Nu știu ce setări au acele telefoane, dar au avut cunoștințe de ale mele și tot timpul aveau probleme cu ele. Încearcă și cu un alt telefon pus pe 2G din același loc și vezi dacă face la fel. Eventual poți scoate cartela SIM și să o cureți un pic la contacte. Dacă tot nu merge e posibil să fie o problemă cu telefonul.
CatalinGules
Hotshot
Opțiuni
Mersi mult