Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Ας κάνουμε κουβέντα

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 14-09-2023 04:29 PM)
372 Προβολές σελίδας
Ilias99
Pathfinder
Επιλογές
Ήμουν κάτοχος s9+ για 5 χρόνια. Η καλύτερη συσκευή που είχα πιάσει ποτέ στα χέρια μου ηταν ωραία, λεπτή και premium κατασκευή. Το καλοκαίρι μου χάλασε και αγόρασα γρήγορα για να μην μείνω χωρίς τηλέφωνο το galaxy A54. Θεωρείτε είναι καλός αντικατάστασης του S9+ και εσείς στην θέση μου τι θα επιλέγατε με ένα περιορισμένο budget?
12 Απαντήσεις
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Eγώ είχα το a3 (2016) που κράτησε 7 χρόνια, πολύ καλή κατασκευή, για λίγο διάστημα μου είχαν δώσει παράλληλα με το a3 μου προβληματικό s5 που το είχα για φωτογραφική κυρίως όσο δούλεψε, και αφού ξέμεινα από κινητό, πήρα το s21 Ultra, ουσιαστικά η σειρά S είναι πολύ καλύτερη από την A. Έχοντας εμπειρία και από τις δύο σειρές S και Α, δύσκολα θα επέστρεφα στην A πλέον. Θεωρώ καμία σχέση τα δύο κινητά Α54 και S9+ εγώ θα έπαιρνα πάλι S ας ήταν και το πιο απλό μοντέλο της σειράς. Έχω την ευκαιρία αυτή τη στιγμή να χρησιμοποιώ το S21Ultra και το Α32 της ίδιας χρονιάς, είναι η νύχτα με τη μέρα.
Επιλογές
Το A54 είναι μια καλή συσκευή καθώς δίνει την από τα βασικά πράγματα για μια συσκευή που θεωρείται μεσεας κατηγορίας
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Συμφωνώ σε αυτό, για βασική και γενική χρήση δεν διαφωνώ καθόλου. Αν όμως πας να κάνεις αυτά που έκανες με το S9 με το Α54, δεν...
Είναι θέμα αναγκών και τα θέλω του καθένός μας.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Εδώ και πολλά χρόνια είμαι κάτοχος σειράς s, από το s6+ και μετά, κάθε χρόνο ανανεώνω στο τελευταίο μοντέλο και πάντα το μεγαλύτερο (ultra πλέον).
Πάντα είχα παράλληλα και μια δεύτερη συσκευή από τη δουλειά. Διάφορες μαρκες...
Εδώ και δύο χρόνια έχω παράλληλα με το s21u, s22u, s23u ένα Α72. Φοβερό τηλέφωνο για σειρά Α, λίγο μεγαλύτερο από τα Α5χχ σαν σειρά...
Σε πολλά πλησιάζει τα s αλλά ΔΕΝ είναι S...
Απλά πράγματα, αν έχεις περιορισμένο budget και θέλεις καλή συσκευή η σειρά Α από 5αρια και πάνω είναι καλή. Αλλά δεν είναι S...
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Πολύ σωστά. Εντάξει, εγώ δεν ανανεώνω τόσο συχνά τη λίστα μου, παίρνω κινητό και όσο κρατήσει, ουσιαστικά το s21 Ultra είναι το δεύτερο κινητό που απέκτησα στη ζωή μου.
manoslve
Hotshot
Επιλογές
Ήμουν και γω κάτοχος του s9plus 4 χρόνια και ακόμα το έχω. Παρά πολύ καλό τηλέφωνο από άποψη εμφάνισης και δυνατοτήτων και απροβληματιστο. Όταν αποφάσισα για αλλαγή τηλεφώνου ήμουν για ναυαρχίδα και εκείνη την περίοδο ήταν η σειρά s22 αλλά επειδή δεν άκουγα τα καλύτερα από πολλούς χρήστες επέλεξα να πάρω ένα τηλέφωνο που ναι μεν να έχει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας αλλά και να μην κοστίζει μια περιουσία, και επέλεξα το s21fe 8ram 256 μνήμη μέχρι στιγμής ευχαριστημένος.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Το s21u ήταν μια ευχάριστη αναβάθμιση σε σχέση με το s20u το οποίο δε μου είχε αρέσει καθόλου..
Εντάξει, δεν είναι εύκολο, ούτε έχουν όλοι τη δικιά μου χαζομάρα στο κεφάλι... 😅😅😅 αλλά εγώ αλλάζω κάθε χρόνο...
MarkosVL
GrandMaster
Επιλογές
Θα κάνεις το 70-80% μιας ναυαρχίδας με αυτή τη συσκευή, αν αναλογιστουμε πόσο κοστίζει το Α54 με μια ναυαρχίδα φετινή, ανάλογα τι κοιτάς και πως το χρησιμοποιείς.
Έχω το Α54, ο πατέρας μου το S9+. Αθάνατη συσκευή πραγματικά. Στέκεται μια χαρά ακόμα και τώρα. Δε θεωρώ ότι θα μετανιώσεις την αγορά, αλλά όπως και να το δεις, αυτό το τσαφ το παραπάνω σε θέμα απόκρισης και ταχύτητας, ίσως σου λείψει, τουλάχιστον στην αρχή.
Ilias99
Pathfinder
Επιλογές
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την ανταπόκριση και τα σχόλια που γράψατε. Όμως από όλα αυτά καταλήγουμε στο ότι μέσα σε κάνα χρόνο αλλάζω συσκευή και να ξαναπηγαίνω σε S σειρά. Η αλήθεια είναι πως πριν το s9+ ήμουν κάτοχος του s5 και είναι η πρώτη φορά που αγοράζω και χρησιμοποιώ μια Α συσκευή της samsung και μέχρι εδώ θεωρώ πως είναι αρκετά καλή συσκευή και σου δίνει αρκετά για τα λεφτά. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ όμως πως έχει πολύ μεγάλη διαφορά η μπαταρία. Ως κάτοχος ακουστικών και ρολογιού samsung έχω τα bluetooth πάντα ανοιχτά και το Α54 μπορεί με κανονική χρήση να μου βγάλει πάνω από 24ωρες χρήσης με μια φόρτιση ενώ κανένα τηλέφωνο της σειράς s δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.
😄 😜