Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Știe cineva de ce primesc de 3 zile cereri de prietenii o grămadă!

(Subiect creat la: 06-01-2022 12:40 AM)
1486 Vizualizări
zambitoarea
Explorer
Opțiuni
Și 50 60 persoane pe zi....
0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Am înțeles acum, te refereai la rețeaua socială Facebook, care mai nou se numește Meta.

Aici te afli pe forumul Samsung, unde poți primi sfaturi și ajutor de la alți utilizatori de produse și servicii Samsung. 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

8 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @zambitoarea !

Aici te afli în comunitatea Samsung, care nu este o rețea socială sau de dating.  Dacă întrebarea ta nu are absolut nicio legătură cu Samsung Community voi închide acest subiect. Te rog să oferi mai multe explicații.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
zambitoarea
Explorer
Opțiuni
Pai după ce iam dat accept la unu ma trezesc cu o grămadă de cereri de prietenie, acum nu știu dacă are legătură cu tipu,miam setat la fb cine sa îmi dea cerere,adică nu public și tot îmi dau tipi cerere de prietenie....
0 Aprecieri
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Am înțeles acum, te refereai la rețeaua socială Facebook, care mai nou se numește Meta.

Aici te afli pe forumul Samsung, unde poți primi sfaturi și ajutor de la alți utilizatori de produse și servicii Samsung. 

NU UITA!

0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

NU UITA!

0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Le place id-ul tau
zambitoarea
Explorer
Opțiuni
Dar pana acum 3 zile nu Lea plăcut!
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar