la 08-05-2022 05:12 PM
Buna ziua, Am achizitionat telefonul Samsung Galaxy z Flip in luna august 2021, cu abonament Orange. Folia de pe ecran s-a indoit si prezinta bule inestetice. Din magazinul Orange si telefonic (Samsung) mi s-a spus ca folia poate fi schimbata exclusiv intr-un service din București, caz in care se sterg si toate informatiile de pe acesta. Eu sunt in Timisoara. Este un disconfort urias ca ori de cate ori se deterioreaza folia, sa trimit telefonul in service si sa sterg datele, sa le restaurez etc.
In 29 aprilie am transmis mail scris la Samsung si am primit raspuns ca folia este doar un accesoriu care poate fi schimbata in orice magazin de specialitate, cu orice folie compatibila.
Evident, in 10 mai, m-am prezentat in magazinul Samsung din Timisoara, str. Amurgului nr. 1 pentru schimbarea foliei. Domnul de acolo mi-a repetat povestea cu service-ul din București. I -am atatat mailul de la Samsung dar a spus ca probabil "domnisorica" nu stia despre ce e vorba. Chiar mi-a spus ca as putea castiga in instanta, daca as da in judecata, intrucat folia este mai importanta decat telefonul; fara ea se sparge ecranul imediat.
Inteleg ca la nivelul Samsung, opinia angajatilor este diferita. Unii chiar nu cunosc produsele. Altora nu le pasa de problema clientului. Eu sunt cumparator de produse Samsung. Încă.
Așadar, va rog sa imi spuneti cum rezolv problema cu folia, fara a trimite telefonul la Bucuresti ori de cate ori trebuie schimbata.
De ce pe sit-urile care vand acest tip de telefon nu apare avertismentul ca folia va trebui schimbată doar la București? Sau avertismentul ca fara folie se sparge ecranul?
08-05-2022 05:44 PM - editat 08-05-2022 05:45 PM
la 08-05-2022 06:44 PM
Ce scrie? Schimbati telefonul ***** deteriorarea foliei??
la 08-05-2022 06:45 PM
Ce scrie? Schimbati telefonul ***** deteriorarea foliei??
la 08-05-2022 07:37 PM
la 09-05-2022 01:40 PM
la 09-05-2022 01:46 PM
Multumesc. Ideea este sa nu trebuiasca sa renunt la telefon ori de cate ori se strica folia, pentru a-l trimite la Bucuresti. E halucinant. Eu sunt din Timișoara.
Astept opinia Samsung referitor la schimbarea foliei cu una compatibila, asa cum am primit email, si indrumarea spre centrul specializat DIN TIMIȘOARA, unde o pot schimba. Altfel va trebui sa solicit returnarea banilor dati pe telefon si achizitia altuia sau instanță de judecata in cazul in care returul nu va fi posibil.
la 09-05-2022 01:53 PM