ant
13-12-2022
03:38 AM
- paskutinį kartą redagavo
Matthew C
31-10-2023
04:23 PM
Hey, yra žaidžiančių šį žaidimą (nesvarbu kurią dalį)? O laukiančių naujausios? Turite gal kokių prisirinkę gandų? Dalinkitės čia
ant 13-12-2022 03:40 PM
Paskutinės dalys kurias teko žaisti yra Grand Theft Auto: Vice City ir Grand Theft Auto: San Andreas. Pamenu, jog jos puikiai veikdavo kompiuteryje su Windows XP, tačiau būdavo problemų žaidžiant per Windows 7 ir naudojant integruotas Intel grafikas... Tad mano žinios šia tema tikrai pasenę. 😅
13-12-2022 08:33 PM - redaguota 13-12-2022 08:39 PM
@7rdy, oi turint omenyje, kad darymai yra prikėlimų šitų žaidimų ir ne tik kompiuteriuose, konsolėse, bet ir telefonuose, tai visai ir nepasenę GTA IV ir GTA V nežaistas? Aš taip ir neperėjau GTA IV, nors ir tolokai nuėjau. O va GTA V žaistas kelis kartus. Tiesa su cheat kodais ir praleidimais kaip kurių misijų, nes niekada nepatiko su lėktuvais visokiais ir t.t. Valdyti juos taip atrodo lyg ir tai ne visus. Bet va misijas atlikti jau būdavo įšūkis
Aš San Andreas žaidžiau ant Samsung beje kompiuterio ir 4GB RAM ir t.t., tai sunkiai, sunkiai... O va vėliau kažkaip GTA IV ėjo paliesti, nors vėliau ir buvo bėdų GTA V man geriausias ne tik dėl trijų personažų, bet ir to free world jausmo, kada tu žymiai gali daugiau, nei tam pačiam Vice City. O San Andreas visada buvo tas kur nemirtingas galėjai būti ir visas nuoskaudas išsilieti ant policijos už sugadintas progas atlikti misijas, kaip jie įsikiša
ant 21-12-2022 02:23 PM
Daugiausiai valandų žaidžiau „Grand Theft Auto 3“ - berods tai buvo pirmasis „GTA“ trimatėje erdvėje 🤓 „San Andreas“, kai tik buvo išleistas, mano PC „nepavežė“, tai šią dalį žaidžiau gerokai vėliau, kai ji tapo prieinama „Android“ telefonuose.
„GTA V“ įsigijau „XBOX One“ konsolei, bet kažkodėl žaidimas neužkabino - nežinau kodėl. Vis galvodavau pabandyti dar sykį, bet taip ir palikau gulėti lentynoje kartu su „Mafia III“ 🙁
ant 23-12-2022 03:59 PM
@GytisRepecka, Mafia III, tai visiška nesąmonę, bent man, puse žaidimo tik šaudai ir jokių kitų įdomesnių misijų. Po to prasideda šiek tiek su siaubo elementais ir t.t. Bet visumoj žaidimas laiko švaistymas tik.
GTA V ant kompiuterio tris kartus žaidžiau, vienas iš jų iki galo (antras kartas šiais metais), pirmą kartą nepavežė kompiuteris, tai kiek pavyko, tai tiek ir pažaidžiau ant laginančio kompiuterio. Nemažai ir buvau nuėjęs, bet ne iki galo. Trečias kartas visai neseniai grynai for fun su skipais neįdomių misijų, po Mafia III norėjosi kažko normalaus
ant 10-03-2023 02:29 AM
Turiu klausimą tiems kas perėjo GTV 5 pilnai, tos mini užduotys (parvežti girtą pakeleivį, sugauti vagį, kažkur kaž-ką nuvežti į vestuves ir t.t.) turi kažkokias konkrečias vietas kur jos yra ir aplamai ar čia bet kur bet kada gali atsirasti? Bandau pereiti 100 proc. žaidimo, pagrindinės misijos jau baigtos, bet buvo praleistos tos mini. Tai sugalvojau dabar ir jas pabaigti. Ar norint pasiekti 100 proc. ar kažką panašaus, reikia ir su parašiutais viską pereiti, lenktynes visas užbaigti ir t.t. ar yra galimybė jas kažkaip praleisti kaip ir misijas nepavykus 3 kartus atlikti? Kita dalykas jei yra vienas iš trijų herojus nužudytas (Trevoras, Maiklas ar Franklinas) nebus galimybės pasiekti 100 proc., net jei tas mini ir pavyks atlikti? Nes dabar stoviu vietoje, pakeleivių jau neberandu, rodo apie 80 proc. pereita, tiesa nei parašiutai visi neužbaigti, nei lenktynės. Kartais pažaidus golfą ar tenisą lyg ir užsidėdavo procentai, nebent kažką kitą atlikdavau pats nesuprasdamas, nes ir apsipirkimas buvo rūbų ir šiaip visokie barai (Franklino) saugomi buvo nuo baikerių ir Maiklo gaudymai juodukų, kurie ten naktinį klubą lyg jo atakuodavo ir t.t. Kas aplamai dar įtakoja eigai? Ačiū tiems kas pasidalins subtilybėmis šio žaidimo.