Aizvērt

Ko vēlies atrast?

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 

Jaunumi

Uzzini aktualitātes un padomus par Samsung produktiem

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 

Ziemassvētku konkurss

Liga_P
Mastermind
Opcijas

LV-Community-Newsroom_Header_1500x110.png

LV.png

Aicinām Tevi piedalīties īpašā Samsung Community Ziemassvētku konkursā! Trīs nedēļu garumā, izpildi trīs dažādus izaicinājumus un laimē lieliskas dāvanas svētkos no Samsung!

Ziemassvētki ir tepat aiz stūra, tāpēc arī mēs vēlamies Tevi iepriecināt šajā gaišajā un brīnumu pilnajā svētku gaidīšanas laikā. Ziemassvētkos noskaitot pantiņu ierasti var tikt pie dāvanas, taču šoreiz pantiņa vietā esam sagatavojuši trīs ar Ziemassvētkiem saistītus uzdevumus, ko izpildot būs iespēja tikt pie vērtīgām dāvanām.

Trīs nedēļas, katru nedēļu viens jauns uzdevums, jauna balva un viens uzvarētājs.

Katru pirmdienu tiks aktivizēts attiecīgās nedēļas izaicinājums!

1. nedēļas izaicinājums (4.-10. decembris)

Pirmajā nedēļā, atbildot pareizi uz 10 viktorīnas jautājumiem, par dažādām Ziemassvētku tradīcijām un notikumiem, Tev būs iespēja laimēt Galaxy Watch6 Classic viedpulksteni. 

Paldies visiem, kas piedalījās pirmās nedēļas konkursā! Jūs visi labi pārzināt Ziemassvētku tradīcijas, taču bija arī daži āķīgi jautājumi, kas lika kārtīgāk padomāt, vai ne? 

No visiem dalībniekiem, kas atbildēja pareizi, esam izlozējuši @Sprincis kā uzvarētāju, kurš saņems Watch6 Classic. Apsveicam! 🙂
Ar uzvarētāju sazināsimies privāti, lai vienotos par balvas nodošanu. 
Pārējiem atgādinām, ka otrās nedēļas izaicinājums jau ir sācies – nepalaid garām iespēju piedalīties! 

2.nedēļas izaicinājums (11.-17.decembris)

Otrās nedēļas izaicinājumā veltīsim uzmanību Tavam radošumam un iztēlei. Izvēlies kādu no Ziemassvētku tematikas foto paraugiem un papildini to ar savu bildi, lai iegūtu vienotu fotogrāfiju svētku noskaņās. Dāvanā – The Freestyle 2nd Gen projektors.

Paldies visiem par lieliskajām un radošajām Ziemassvētku kolāžām! Tās radīja patīkamu svētku noskaņu mūsos visos.

No piecām labākajām kolāžām visvairāk balsu līdz ceturtdienai, 21.decembrim, saņēma @antonviliman,kurš balvā iegūst The Freestyle 2nd Gen viedo projektoru! Apsveicam ar uzvaru!

Ar uzvarētāju sazināsimies privāti, lai vienotos par balvas nodošanu.

Atgādinām, ka visiem Samsung Community dalībniekiem vēl ir laiks līdz nedēļas beigām, lai piedalītos mūsu 3. nedēļas Ziemassvētku izaicinājumā. 

Veiksmi visiem un priecīgus Ziemassvētkus! 

3. nedēļas izaicinājums (18.-24. decembris) 

Trešajā nedēļā būs kārtīgi jāpadomā un jāatmin āķīga krustvārdu mīkla, kurā paslēpušies dažādi Ziemassvētkiem raksturīgi vārdi!

Noslēdzošās nedēļas dāvanā – Soundbar Ultra Slim skaņas sistēma.

Paldies visiem, kas piedalījās Samsung Ziemassvētku izaicinājumā! Esam ļoti gandarīti par Samsung Community dalībnieku aktīvo iesaistīšanos mūsu svētku konkursā. 😊

No visiem, kuri izpildīja trešās nedēļas izaicinājumu un veiksmīgi atrisināja krustvārdu mīklu, esam izvēlējušies vienu laimīgo, kurš iegūs Soundbar Ultra Slim skaņas sistēmu. Un noslēdzošās nedēļas uzvarētājs ir @CiklonsApsveicam ar uzvaru! Ar uzvarētāju sazināsimies privāti, lai vienotos par balvas nodošanu.

Un jau pavisam drīz aicināsim visus piedalīties vēl vienā jautrā konkursā, tāpēc noteikti seko līdzi jaunumiem Community lapā!

Kā piedalīties?

1. Pieraksties vai reģistrējies Samsung Community. Ja Tev vēl nav savs konts, vari to izveidot ŠEIT.
  2. Spied uz linka, lai piedalītos konkrētās nedēļas izaicinājumā.
  3. Iepazīsties ar pilniem noteikumiem un nosacījumiem ŠEIT.

Konkurss sākas 4. decembrī un norisinās līdz 24. decembrim.

Pirmās nedēļas uzvarētājs tiks paziņots 11. decembrī.

Otrās nedēļas uzvarētājs tiks paziņots 22. decembrī.

Trešās nedēļas uzvarētājs tiks paziņots 3. janvārī.

Veiksmi un skaistu Ziemassvētku gaidīšanas laiku vēlot,

„Samsung Community“ komanda :handshake:

Community-Newsroom_Footer_1500x30.png

39 Komentāri
Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

Forši, ka ir dažādi un savādāki uzdevumi, nekā parasti :winking-face:

Inetali
Helping Hand
Opcijas

Es nupat izpildīju viktorīnas 1 uzdevumu. Ak, jel! Uzdevumi ir tik jauki un interesanti, ka pat atmiņā uzreiz atausa bērnība, un uzjundīja manī fantastiskas sajūtas.

Paldies Jums.

Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

Man tik ļoti fascinē, ka tieši šim rakstam visu laiku aug skatījumi, kas ir savā ziņā labi un forši, bet būtu patīkami, ja cilvēki arī pastaigātu pa forumu un palasītu varbūt citas tēmas, kas beigās izrādās noderīgas :winking-face:

Inetali
Helping Hand
Opcijas

@Krisha112  Es nezinu, kur var redzēt skatījumu daudzumu, bet es pastaigāju un izlasu arī citus rakstus. Un Jums ir 100% taisnība, atrast var mega daudz noderīgu lietu, pat tādu, par kurām mēs neaizdomājamies, ka tādas eksistē.

Bet varbūt daudzi neienāk šeit, jo decembris ir saspringts mēnesis, darbā darbu daudz, steiga un skriešana, mājas solis arī.  

arvids
Troubleshooter
Opcijas

2000 skatījumu laikam velk uz rekordu

Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

@Inetali to var redzēt tieši pie paša raksta, kad skatās no sākuma lapas :winking-face:

Krisha112_0-1701935046331.png

Inetali
Helping Hand
Opcijas

@Krisha112  Paldies par info. Tagad zināšu.🤗

Raitis1
Troubleshooter
Opcijas

Patīkami, ka atkal kustība  šet. Piedalāties un visiem veiksmi. 👍

Omaho
First Poster
Opcijas

Nezinu, bet balsošana par foto ir arprats

Raitis1
Troubleshooter
Opcijas

@Omaho  nu balsošana facebook ir murgs, nobalso ne jau par labāko, bet kam vairāk draugu un paziņu, kas grib balsot. No otras puses, samsung facebook profilā būs kustība, jo profils ļoti nedzīvs. 

Inetali
Helping Hand
Opcijas

@Omaho 

@Raitis1 

Tieši šī iemesla dēļ, es otrās nedēļas izaicinājumā nepiedalījos. 

Bija un ir interesantas idejas, taču arī mana pieredze rāda, ka neuzvar labākā, interesantākā darba autors, bet tas, kurš 24/7 lūdz radiem, draugiem un paziņām balsot tieši par viņa foto.  Vairākus gadus atpakaļ esmu bijusi lūdzējas lomā, vairāk nevēlos ne kādam lūgt, ne prasīt.

Es pieturos pie tā, lai uzvar tas autors, kuram pieder labākā un interesantākā fotogrāfija un/vai darbs.  Ja balsotu neatkarīga žūrija, piemēram tā, kā tas ir ar labākās mēneša fotogrāfijas izvēli, tad es piedalītos.

Lai uzvar tas, kurš centās un un bija izdomas bagāts.

Visiem gaišu trešo adventi.

Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

Varbūt kaut ko esmu palaidis garām, bet otrās nedēļas izaicinājumā galvenais faktors jau nebūs cik daudz "Patīk" ir pie bildes :winking-face: 

Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

Krustvārdu mīkla bija tiešām interesanta un biju pārsteigts, ka tiešām daudz ko zināju :face-with-tears-of-joy: :winking-face:

DeiwiWolf
Pathfinder
Opcijas

Forša krustvārdu mīkla, pie diviem jautājumiem mazliet iespringu - nāca prātā tikai sinonīmi bet ne tā īstā atbilde :face-with-tears-of-joy:

Inetali
Helping Hand
Opcijas

@Krisha112 

2.nedēļas izaicinājums (11.-17.decembris)

Otrās nedēļas izaicinājumā veltīsim uzmanību Tavam radošumam un iztēlei. Izvēlies kādu no Ziemassvētku tematikas foto paraugiem un papildini to ar savu bildi, lai iegūtu vienotu fotogrāfiju svētku noskaņās. Dāvanā – The Freestyle 2nd Gen projektors.

J pareizi sapratu, tad balsošana būs Facebook Samsung profilā.

Inetali
Helping Hand
Opcijas

3 uzdevumus riktīgi foršs, man šī krustvārdu mīkla ļoti patika. Prāts jāasina, lai nav skleroze vecumdienās.  🤣

Man patīk risināt visādas krustvārdu mīklas. Paldies par šo uzdevumu.🤗

Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

@Inetali jā, palasīju plašāk noteikumus, balsošana ar "Patīk" būs Facebook :winking-face:

Raitis1
Troubleshooter
Opcijas

@Krisha112 Sveiki, ir kaut kur rezultāti konkursam Ideālais pāris? Un kā mūsu pārstāvim tur veicās? Varbūt pat pasākuma video? 

Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

@Raitis1 Sveiks! Diemžēl šoreiz man pašam nesanāca piedalīties pašā pasākumā, bet varu padalīties ar uzvarētājiem, starp kuriem, ir arī mūsu pārstāvis :smiling-face: :smiling-face:

Krisha112_0-1702968727961.png

arvids
Troubleshooter
Opcijas

@Raitis1 @Krisha112  Pasākums bija diezgan labs, Kā žūrijas loceklim jāsaka labākie uzvarēja pasāķuma kā viesis bija leģendārais Marc Spelmann ar saviem trikiem.

Omaho
First Poster
Opcijas

Pats interesantākais, ka nekur nav norādes kad un cikos bildēm jāparādās FB. Tik, ka 22.12. paziņo uzvarētāju. Tad ievietotais uz balsošanu 21.12. plkst. 23.50 arī ir ok.

Lauma_R
Community Manager
Opcijas

@Omaho, sveiks!

Jau pavisam, pavisam drīz balsošana ies gaisā! Par to noteikti ziņosim arī šeit! 😊

Samsung Community komanda  :handshake:

Raitis1
Troubleshooter
Opcijas

Un tiešām tās ir 5 labākās vai citas nebija? 

Raitis1
Troubleshooter
Opcijas

@arvids @arvids  Paldies par info. Prieks par mūsējo. 

Inetali
Helping Hand
Opcijas

@Omaho 

Facebook Samsung profilā balsošana jau norit pilnā sparā.

Es jau nobalsoju par savu favorītu.

Sākumā Facebokā Samsung profilu atvēru caur telefonu,  man šķita, ka mazā ekrāna dēļ neredzu visas fotogrāfijas un visas nianses. Tad nu steidzu vērt vaļā datoru un palielinot foto, es izvēlējos savu favorītu.

Vispār malači- izdoma  ir bagāta katram no dalībniekiem.🤗

Inetali
Helping Hand
Opcijas

@Raitis1  Tu nepiedalījies 2 izaicinājumā? Tev parasti ļoti interesantas fotogrāfijas.

Raitis1
Troubleshooter
Opcijas

@Inetali  Ne nepiedalos, man tas nav interesanti. Un šeit nekad netiek novērtētas labākās fotogrāfijas, bet kā ir tā ir. Nu kolāžas ar tur facebook ne tās labākās. Un tā balsošana, muļķīgi. 

Inetali
Helping Hand
Opcijas

@Raitis1  

Pag, tavas fotogrāfijas šeit tiek novērtētas.  Esmu ievērojusi, ka mēneša labākā/ās fotogrāfijas ir tieši tavas izvēlētas. Un šomēnes te4v skaistas fotogrāfijas decembra bilžu galerijā.

Par balsošanu piekrītu, ka sabalsos par to, kuram vairāk draugu. Bet mēs ar vīru savas balsis atdevām pilnīgi sveša cilvēka fotogrāfijai, jo mums tā patika visvairāk.

Sprincis
Student
Opcijas

@Lauma_R jāsaka, ka tāda vareni negodīga balsošana beigās sanāca, kur pirmie trīs dalībnieki sapirkušies simtiem balsu. Citās tāda tipa balsošanās arī parasto like reakciju vajadzētu aizstāt ar kādu citu, jo cilvēki rakstiem spiež like vienkārši ejot garām.

Lauma_R
Community Manager
Opcijas

@Sprincis, sveiks!

Saprotu radušos apjukumu par saņemtajām balsīm, taču diemžēl mēs kā konkursa organizatori neatbildam par jebkādu traucējumu, kaitējumu vai zaudējumu tādu apstākļu rezultātā, kas rodas ārpus mūsu kā organizatora kontroles. Šis punkts arī iekļauts konkursa noteikumu apakšsadaļā Vispārīgi noteikumi (42.punkts).

Attiecīgi - par konkursa 2.nedēļas uzvarētāju noteicām to dalībnieku, kurš, kā paredz noteikumi, līdz ceturtdienai, 21.decembrim, bija saņēmis visvairāk reakciju atzīmju.

Samsung Community komanda :handshake:

Inetali
Helping Hand
Opcijas

Labvakar forumā.

Es mazliet paanalizēju @Sprincis  sacīto. "jāsaka, ka tāda vareni negodīga balsošana beigās sanāca, kur pirmie trīs dalībnieki sapirkušies simtiem balsu."

Es intereses pēc iegāju Facebook  un apskatījos, kas ir balsojis. Ja pavisam godīgi, esmu šokā..., lai neteiktu vairāk. ...Kas ir spiedis Like 👍 emocijikoniņu. Mīļo pasaulīt, tie tak  kaut kādi neīsti profili. Ja es kļūdos, lūdzu palabojiet mani.

Screenshot_28.png

Ļoti skumji, ka tā....Man pat prātā neienāca, ka cilvēki ieslēdz negodīgas opcijas, lai uzvarētu. Žēl, ka tas/tie par kuriem tika balsots pa īstam un balsoja īsti/ dzīvi cilvēki pie balvām netika. Es nevēlos nevienu apvainot vai nomelnot, bet ir vērts paskatīties, kas balsoja un vai tā nebija kāda programma iedarbināta balsu savākšanai.
Inetali
Helping Hand
Opcijas

Es būtu priecīga, ja mani kāds apgaismotu. Kā ir iespējams tik īsā laikā godīgi nopelnīt Like ap 900 un 800 Like godīgā ceļā?

Pirmais foto kur negodīgi, bet otrs foto, kur godīgi. 

Screenshot_32.pngScreenshot_33.png

Raitis1
Troubleshooter
Opcijas

@Lauma_R nu vai tiešām bija jārīko tā balsošana facebook, tagad tikai jūs pazaudēsiet sekotājus Un teikt mēs jau neko, tādi noteikumi, mēs  nenesam atbildību. Kas tad tos noteikumus izdomāja? 

Sprincis
Student
Opcijas

Tieši par to arī runāju, jo pamanīju, ka vienā brīdī kopējais balsu skaits pieauga par vairākiem simtiem, aizgāju intereses pēc paskatīties un ieraudzīju, ka pirmajām 3 vietām tās balsis ir nopirktas, visas reakcijas no ķeburainu profilu vārdiem, pilnīgi tukši profili. Šeit pat īsti nav runa par to, ka neuzvar "labākais", jo citam vairāk draugu kam palūgt balsis, šeit cilvēki vienkārši ir nopirkuši reakcijas un tādā veidā uzvarējuši. Mana bilde netika uz balsošanas kārtu tāpēc nav baigi svarīgi kurš uzvarēja, vienkārši no malas izskatās tā nedaudz negodīgi.

@Lauma_R jā, noteikumos bija punkts par to, ka uzvar cilvēks ar visvairāk reakcijām, bet kā tad ar 28. punktu, kur minēts "Dalībnieks nav tiesīgs saņemt Balvu, ja tiek noskaidrots, ka Dalībnieks nav ievērojis šos Noteikumus, vai gadījumā, ja tiek konstatētas Dalībnieka krāpnieciskas darbības saistībā ar Kampaņu.", šis šķiet tāds ļoti precīzs punkts, kur balsu pirkšana varētu tikt uzskatīta par krāpniecisku darbību.

Raitis1
Troubleshooter
Opcijas

@Sprincis Pilnībā tev piekrītu, tur godīguma nav. @Lauma_R  iesaku konkursa rezultātus anulēt. 

Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

@Lauma_R pilnībā piekrītu @Sprincis un @Raitis1 komentāriem, šis noteikti nav godīgi un uzvara nav pelnīta šeit. Varbūt tad drīzāk šos 5 labākos foto vajadzēja vēlreiz ielikt šajā pašā lapā un tad dot laiku, lai cilvēki balso, vai arī vienkārši veikt, piemēram, vairākas random izlozes, kur tiek atsijāti dalībnieki, līdz nonāk pie viena uzvarētāja :winking-face: 

Inetali
Helping Hand
Opcijas

Pievienojos @Krisha112  ierosinājumam. 

Es tepat, mazlietiņ augstāk izteicu arī savu sašutumu.

Lauma_R
Community Manager
Opcijas

Sveiciens visiem!

Līdz šim Community platformā esam organizējuši daudz un dažādus konkursus, to plānojam arī darīt jaunajā gadā. Organizējot šāda veida aktivitātes, mēs vienmēr piedomājam pie dažādības konkursa idejās, noteikumos un arī uzvarētāju noteikšanā, lai dalība būtu saistoša gan esošajiem aktīvajiem Community platformas lietotājiem, gan arī tiem, kuri par platformu uzzina pirmo reizi.

Ziemassvētku konkursa 2.nedēļas uzvarētāja noteikšana šoreiz norisinājās Facebook platformā, kur dalībnieks ar visvairāk saņemtajām emocijiatzīmēm, tika paziņots par uzvarētāju.

Saprotu, ka saņemtās balsis var šķist aizdomīgas, taču mēs kā organizatori šī konkursa ietvaros ar savu rīku palīdzību neesam fiksējuši, ka tieši kāds no dalībniekiem būtu veicis krāpnieciskas darbības, tāpat arī nevaram apšaubīt personu (balsotāju) identitāti pēc Facebook lietotāju vārda uzvārda.

Attiecīgi - par konkursa 2.nedēļas uzvarētāju noteicām to dalībnieku, kurš, kā paredz noteikumi, līdz ceturtdienai, 21.decembrim, bija saņēmis visvairāk reakciju atzīmju.

Mēs novērtējam ikvienu Community lietotāju un viņa vēlmi iesaistīties mūsu rīkotajās aktivitātēs. Aicinām sekot līdzi visam šeit notiekošajam, lai atrastu un dalītos ar sev saistošu informāciju par un ap Samsung tehnoloģijām.

Samsung Community komanda :handshake:

Inetali
Helping Hand
Opcijas

@Lauma_R  Labdien.  Mēs, foruma dalībnieki priecājamies par katru aktivitāti, kas šeit platformā notiek. Paldies liels par iespēju piedalīties.  🤗 Un protams, mēs esam par godīgu konkursa uzvarētāja noteikšanu.  🤗 Katrs konkurss, katra publikācija, kas ir saistīta ar Samsung zīmolu, sevī nes šī zīmola atpazīstamību un Samsung Community platformas popularizēšanu, lai vairāk cilvēku no Latvijas uzzina par tādas esamību. 🤗 Bet, ja par konkursa fotogrāfijām balso  aizjūras zemju pārstāvji, tad diža popularizēšana jau nesanāk, jo viņiem ir vienalga kas ir Latvija, kas ir Samsung, kas ir Samsung Community.  ( Tas mans viedoklis). 🤔

p.s. Es pati par Samsung Community platformu uzzināju tieši šādā veidā- no Facebook publikācijām.

Es domāju, ka šī 2 kārtas konkursa lappuse jāpāršķir, un jaunajā gadā varēsim atvērt jaunu lappusi ar interesantiem konkursiem un aizraujošām publikācijām. 🤗

Visiem Samsung Community dalībniekiem priecīgus tuvojošos svētkus! 🤗