Aizvērt

Ko vēlies atrast?

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 

Jaunumi

Uzzini aktualitātes un padomus par Samsung produktiem

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 

Digitālā satura veidotāju iespaidi par Galaxy S24 Ultra

Madara_C
Community Manager
Opcijas

LV-Community-Newsroom_Header_1500x110.png

Rosīgajā viedtālruņu pasaulē Samsung jaunākais veikums Galaxy S24 Ultra  ir radījis sajūsmu daudzu lietotāju un tehnoloģiju entuziastu vidū. Taču paši pirmie, kuri iepazina un izmēģināja Galaxy S24 Ultra iespējas un jaunākās Galaxy AI funkcijas, bija mūsu uzticamie Samsung vēstneši.

Ko par viedtālruni saka Samsung influenceri un kā Galaxy AI funkcijas viņiem noder ikdienā? To visu esam apkopojuši vienuviet.

Elvis Lācis viedtālrunis nākamajā līmenī

“Jau ilgus gadus esmu bijis Samsung ierīču lietotājs. Ikdienā lietoju ne tikai viedtālruni, bet arī citas Samsung ierīces, taču, kā jau vairumam, tieši telefons ir tas instruments, ko arī es diendienā izmantoju visvairāk. To izmantoju ne tikai saziņai, bet arī fotogrāfēšanai un filmēšanai. Un ar jaunajām Galaxy S24 Ultra kameras iespējām to iespējams pavekt daudz augstākā līmenī,“ atklāj foto un video veidotājs Elvis Lācis.

Ieskaties viņa Instagram kontā @elvislacis, lai uzzinātu, kā Elvis veido saturu ar Galaxy S24 Ultra!

Kristīne Virsnīte ietaupi laiku ar Circle to Search

Circle to Search jeb apvelc un atrodi ir AI funkcija, kas taupa manu laiku un paātrina uzdevumu veikšanu. Tagad, kad lūkojos pēc idejām un meklēju interjera priekšmetus mūsu lauku mājai, viegli varu uzzināt, piemēram, par apdares materiāliem, kā arī noskaidrot, kas ir tas, ko redzu, kur to varu nopirkt, cik tas maksā, neizejot no lietotnes. Vairs nav jāuzņem ekrānšāviņš un tad tas jāievieto Google meklētājā, viss notiek daudz ātrāk,“ stāsta Samsung vēstnese Kristīne Virsnīte.

Kuras ierīces funkcijas Kristīne ikdienā novērtē visvairāk vari redzēt @kristine_virsnite.

Picture1.jpg

Sintija Selicka – S Pen satura veidošanā

“Jau vairāk nekā mēnesi apgūstu un iepazīstu jauno Galaxy S24 Ultra. Viena no manām favorītfunkcijām ir S Pen izmantošana satura veidošanā. Kad nav neviena, kam palūgt, lai mani nofotografē, viedtālruni lieku uz statīva un izmantoju attālināto foto uzņemšanu ar S Pen,“ saka modele un satura veidotāja Sintija Selicka.

Kuras Galaxy AI funkcijas Sintija vēl izmanto savā darbā, skaties viņas Instagram profilā @sintijaselicka.

Picture2.jpg

Ralfs Kārkliņš – sasniegumu stāsts

“Galaxy S24 Ultra man ir ne tikai telefons, bet arī darba instruments un stāsts par maniem karjeras sasniegumiem kā satura veidotājam,‘‘ atzīst Samsung influenceris Ralfs Kārkliņš.

Par Ralfa pirmo satikšanos ar Samsung vari izlasīt viņa profilā @raalfsk.

Picture3.jpg

FoxyMandy – spēlēt videospēles tagad var jebkur

“Cik jautri un vienkārši ir kļuvis veidot saturu manā viedtālrunī. Turklāt straumēt tiešraidē un spēlēt videospēles tagad ir iespējamas visur, kur es dodos, kas ir milzīga manas dzīves sastāvdaļa. Galaxy S24 Ultra mani patiesi papildina, iedvesmo un veicina manu radošumu,“ saka satura veidotāja FoxyMandy.

Vairāk vari redzēt @foxymandyme Instagram profilā.

Picture4.jpg

Kādi bija tavi pirmie iespaidi par jaunajiem Samsung viedtālruņiem? Kura AI funkcija tevi pārsteidza visvairāk? Dalies komentāros!

„Samsung Community“ komanda 🤝

Uzzināt vairāk:

Galaxy S24 ir klāt

Trīs veidi, kā ikdienā izmantot AI

Galaxy AI turpmāk pieejams vairākās Samsung Galaxy ierīcēs

Community-Newsroom_Footer_1500x30.png