Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Watch 4

(Témakör létrehozásának dátuma: 18-08-2023 09:56 AM)
478 Megtekintések
vfannika
Journeyman
Beállítások
Sziasztok.
Samsung galaxy watch 4 karorara hogy tudnam ratenni a messengert? Koszonom a segitseget

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
WearOS-re nincs Facebook Messenger alkalmazás, így sajnos sehogy.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

4 Válaszok
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
WearOS-re nincs Facebook Messenger alkalmazás, így sajnos sehogy.
StarAroundABlackHole
Helping Hand
Beállítások
Mivel a Messengert birtokló Meta nem fejlesztett megfelelő alkalmazást Wear OS-re, hivatalosan nem lehet letölteni. Létezik egy-két "összetákolt" verzió, de azokat nem csak bonyolult a Playstoreron kívülről telepíteni, de mivel nem hivatalos, bugosak lehetnek és potenciálisan károsak is, így inkább nem javasonlám az azzal való próbálkozást.
Tudsz viszont telepíteni rá Vibert illetve újonnan Whatsappot, ha pedig mindenképp maradni szeretnék a messengernél, akkor még mindig tudsz válaszolni üzenetekre és hívásokat fogadni, amelyeket más messenger felhasználók küldtek.
AagicaS20FE
First Poster
Beállítások
Szia,
Ma kaptam meg a szuper Watch 4 készülékemet. Azt már olvastam itt, hogy messenger nincs rá. De most szembesültem vele, hogy vibert sem találok a play áruhában. Sem mint rakuten, sem mint viber. Ezeket valamivel nem lehet kiváltani, hiszem valahol pont ezért vesz az ember egy ilyen telefont, mert pl nem tudja állandóan kéznél tartani a mobiltelefonját (mondjuk én...😭😭)
Köszönöm a választ előre is.
0 tetszik
StarAroundABlackHole
Helping Hand
Beállítások
Most látom, hogy Viber sincsen, pedig régebben mintha láttam volna.
Mint írtam, létezik egy-két házilag összetákolt telepíthető alkalmazás, ami többé-kevésbé sikeresen rávarázsolja az adott appot az órára, de ezeket ajánlani nem tudom, ha szeretnéd, interneten találsz hozzá útmutatót.
Én személy szerint ajánlani tudom a WhatsApp-ot és bár itthon balamiért nem annyira elterjedt, a legtöbb telón előre telepítve van és nagyon jól működik a tablet-telefon-óra szinkronizálása.
0 tetszik