dátum: 21-05-2018 09:15 AM
Nem működik a szkenner I/O hibaüzenetet jelez és nem aktív a szkenner ikonja. Windows 10 64 bit összes driver a legfrisebb. Újra telepítettem, nem segített. Vezérlőpultból működik a szkennelés, de ott nem tudom átállítani PDF-re.
dátum: 22-05-2018 11:07 AM
Szia!
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Samsung 2017. november 1-től a nyomtatók és multifunkciós eszközök támogatását átadta a HP-nek. Az említett készülék terméktámogatásával kapcsolatos kérdés esetén, kérjük látogass a www.support.hp.com/samsung oldalra annak érdekében, hogy a munkatársak pontos és teljes körű válasszal szolgálhassank a lehetőségeket illetően.
Üdv!
dátum: 21-09-2018 07:32 PM
dátum: 24-09-2018 12:00 PM
Kedves Zoltán!
Nagyon sajnáljuk, hogy kellemetlenségeket okozott a készülék működése, természetesen észrevételeidet mindenképp rögzítjük rendszerünkben.
Mivel a HP a Samsung nyomtatók és multifunkciós termékek iparágat teljes mértékben felvásárolta a Samsungtól, pontos és teljes körű támogatást ők tudnak nyújtani, a hardveres és szoftveres rendellenességet elhárítása terén is.
Kérjük, látogass el a HP weboldalára, a https://support.hp.com/hu-hu linkre kattintva, annak érdekében, hogy az illetékesek mihamarabbi megoldással szolgálhassanak.
Szíves megértésedet köszönjük.
Üdv!
dátum: 13-06-2020 09:59 AM
Tisztelt Samsung!
a 2019 karácsonyán vásárolt M2070F eszköz scennelése vásárlás óta nem működik, az okok ismertek. Direkt ilyen készülék mellett döntöttünk, hogy ne kelljen az otthoni irodába plusz lapolvasót beszerezni. Ha csak nyomtató kellet volna, azt fele áron meg tudtam volna venni. Hiába irányítanak át a HP-hez, a megoldás ott sem elérjető egy átlag felhasználónak, scennelni most sem tudunk.
Legyenek szívesek konkrét megoldást adni, ellenkező esetben cseréljék ki az eszközt, vagy vegyék vissza a készüléket, illetve ha kapok valamilyen megoldást, a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség felé megteszem a bejelentésem. Kérem, ne rázzanak le egy "forduljon a HP oldalára" válasszal.
Köszönöm, várom válaszukat.
dátum: 13-06-2020 11:38 AM