Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

M2070 multifunkciós nyomtató I/O probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 21-05-2018 09:15 AM)
8566 Megtekintések
gomolalaci
First Poster
Beállítások

Nem működik a szkenner I/O hibaüzenetet jelez és nem aktív a szkenner ikonja. Windows 10 64 bit összes driver a legfrisebb. Újra telepítettem, nem segített. Vezérlőpultból működik a szkennelés, de ott nem tudom átállítani PDF-re.

0 tetszik
5 Válaszok
TiborL
Helping Hand
Beállítások

Szia!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Samsung 2017. november 1-től a nyomtatók és multifunkciós eszközök támogatását átadta a HP-nek. Az említett készülék terméktámogatásával kapcsolatos kérdés esetén, kérjük látogass a www.support.hp.com/samsung oldalra annak érdekében, hogy a munkatársak pontos és teljes körű válasszal szolgálhassank a lehetőségeket illetően.

Üdv!

0 tetszik
Tiger205_Bp
Student
Beállítások
Tisztelt Samsung "csapat"
Az account-om törlésén való filozofálás helyett meg kellene oldani az eredeti problémát, hiszen én egy multifunkciós gépet vettem, amelynek az egyik legfontosabb funkciója - használhatatlan, mert a SAMSUNG nem tudta összhangba hozni a driver-t a windows10 (hónapokkal ezelőtti) frissítésével.
Ez akkora blama, hogy más cég ilyenkor bocsánatért esedezik és mindent megtesz a felhasználók kárpótlása érdekében. És nem elégszik meg egyszerű fenyegetésekkel. 
A Samsung magát vezető elektronikai cégnek aposztrofálja, és én kedveltem is eddig - a 65 collos 1,5 milliós hajlított ultraHD okos TV-mtől a legkisebb külső HDD-ig. 
De amit most művel az minősíthetetlen.
Ebben egyet tudunk érteni?
Zoltán
Kérem írják itt meg válaszban, mit tettek az ügy  érdekében május óta - s hogy tudnék újra szkennelni a gépemmel!
TiborL
Helping Hand
Beállítások

Kedves Zoltán!

Nagyon sajnáljuk, hogy kellemetlenségeket okozott a készülék működése, természetesen észrevételeidet mindenképp rögzítjük rendszerünkben.

Mivel a HP a Samsung nyomtatók és multifunkciós termékek iparágat teljes mértékben felvásárolta a Samsungtól, pontos és teljes körű támogatást ők tudnak nyújtani, a hardveres és szoftveres rendellenességet elhárítása terén is.

Kérjük, látogass el a HP weboldalára, a https://support.hp.com/hu-hu linkre kattintva, annak érdekében, hogy az illetékesek mihamarabbi megoldással szolgálhassanak.

Szíves megértésedet köszönjük.

Üdv!

0 tetszik
Tibor5
First Poster
Beállítások

Tisztelt Samsung!

a 2019 karácsonyán vásárolt M2070F eszköz scennelése vásárlás óta nem működik, az okok ismertek. Direkt ilyen készülék mellett döntöttünk, hogy ne kelljen az otthoni irodába plusz lapolvasót beszerezni. Ha csak nyomtató kellet volna, azt fele áron meg tudtam volna venni. Hiába irányítanak át a HP-hez, a megoldás ott sem elérjető egy átlag felhasználónak, scennelni most sem tudunk.

Legyenek szívesek konkrét megoldást adni, ellenkező esetben cseréljék ki az eszközt, vagy vegyék vissza a készüléket, illetve ha kapok valamilyen megoldást, a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség felé megteszem a bejelentésem. Kérem, ne rázzanak le egy "forduljon a HP oldalára" válasszal.

Köszönöm, várom válaszukat.

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Kedves Tibor!

Ha már visszaállította a készülékét, a használati útmutatóban javasolt lépéseket is megtette és továbbra sem működik a scannelés funkció mindenképp javasolnám a szervizelés lehetőségét.
A készülékére 2 év gyártói garancia van, ezáltal teljes mértékben megoldható a probléma. Elsősorban a hibás termékek javítását az adott partnernél van lehetőség kérni, ahol vásárolta a készüléket (a számla és/vagy garanciapapír ellenében.) vagy a szervizekben.
Kikerestem Önnek az adott típussal foglalkozó szervizek listáját és telefonszámát:

FixDirect Kft
1033 Budapest Huszti út 34.
+36 1 452 4670

CHS Hungary Kft
2040 Budaörs, Vasút utca 15
+36 1 451 3580

Aloha Informatika Kft
1117 Budapest, Irinyi József utca 30
+36 1 361 4260

Minden esetben érdemes telefonon egyeztetni a szervizközpontokkal.

Illetve ahogy TiborL is említette előttem a Samsung nyomtatókat a HP teljes mértékben felvásárolta, ezáltal csak a név maradt meg a Samsungtól a forgalmazását és szervizelését a HP végzi.

0 tetszik