dátum: 18-05-2023 08:27 PM
Sziasztok!
egy jó ideje van már samsung ssd a tulajdonomban, ám a cimben említett 970evo és 970evo plusz nvme ssd-k egy samsung magician teszt alatt kb 170gb ír... Minden driver új a gépemen, és a legújabb FW is van rajtuk.
ötlet?
dátum: 19-05-2023 01:48 PM
Szia,
Ha újraindítod a szoftvert, akkor sem áll vissza normál értékre az írásmennyiség?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 19-05-2023 09:11 PM
Szia. Nem változott semmi.Töröltem már, majd újra telepítettem. Sentinel meg 271gb irást mutat ám a futott idó még mindíg 0perc... Valami nem sikerül a samsungnak. A sima sata 3as qvo-k mennek rendesen.Furcsa.
dátum: 20-05-2023 11:10 AM
Pontosan melyik firmware van telepítve az említett SSD-ken?
Illetve véletlen sem fut a számítógépen (akár a háttérben) olyan szoftver, ami esetleg nagy írást végez? Feladatkezelővel mindenképp érdemes lenne ellenőrizni.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 20-05-2023 09:48 PM
Szia! Természetesen amit utoljára adtak ki 970evo plus 2B2QWXM7
970 evo 2B2QEXE7
az evo plusz esetében semmi olyan alkalmazás nincs ami használná! Teljesen üres.
Amennyiben 1gb os fájlokat rakok rá akkor rendesen számolja az írt adatot.
A kérdés az hogy a magicianban teszt futtats után miért ír 120+ GB-ot
dátum: 21-05-2023 11:51 AM
Magician-ből hanyas verzió van telepítve?
Illetve kérlek le tudnád ellenőrizni még egyszer az EVO Plus firmware azonosítóját?
Illetve milyen alaplapot használsz pontosan?
dátum: 22-05-2023 06:44 PM
alaplap az egy asrock z370 taichi
inteles.
Magician 7.3 töröltem a régit, majd újra felraktam.Nem csinált semmit.Ugyan úgy "rossz" valami.
dátum: 27-05-2023 12:43 PM
Hanyas BIOS van az alaplapra telepítve?
dátum: 27-05-2023 02:05 PM
Bocsánat a ***** kérdésért, e miért fontos a bios verziója?
A hibajelenségem, CSAK is kizárólag a magician tesztnél jelentkezik! Normál esetben nincs gond. Tehát ha egy db 1gb os fájlt másolok akkor 1gb íródik..És így tovább.
dátum: 28-05-2023 12:25 AM
Semmilyen körülményt sem zárhatok ki, emiatt volt szükségem volt az említett információra. 🙂
Sajnos itt helyben nem tudunk segíteni a továbbiakban, kérlek a Semiconductor részlegen keresd fel a támogatást.