Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

K čemu slouží Game Launcher ?

(Téma vytvořeno: 28-02-2025 06:15 PM)
154 Zobrazení
Luizien
Moderator
Moderator
Možnosti

Návrh bez názvu (1).jpg

Game Launcher je centrální místo, kde najdeš všechny hry, které máš nainstalované na svém telefonu. Díky přehlednému rozhraní ti umožní rychle spustit hru a zároveň optimalizuje výkon zařízení pro plynulejší hraní.

Mezi jeho hlavní funkce patří:

• Správa her: Všechny hry máš pohromadě, takže nemusíš zdlouhavě hledat, kterou aplikaci spustit.
  • Režim Nerušit: Když hraješ, automaticky se ztlumí notifikace, abys mohl zůstat naplno soustředěný.
  • Optimalizace výkonu: Game Launcher dokáže upravit nastavení tvého telefonu tak, aby sis vychutnal nejlepší možný herní zážitek.

_van (6).png

Toto je jen úvod do světa Samsung Game Launcheru. V dalších článcích se podíváme blíže na praktické tipy a triky, jak si aplikaci nastavit přesně podle tvých potřeb, abys měl z herního hraní maximum radosti a minimálně starostí. Naučíš se, jak optimalizovat nastavení, využít speciální herní nástroje a získat tak ještě více z tvého herního zážitku.

Stáhni si aplikaci zde👈.

Máš nějaké zkušenosti se Samsung Game Launcherem? Poděl se o své postřehy a připomínky v komentářích ! 👉💬

Tým Community 🤝

Obrázek WhatsApp, 2025-03-06 v 00.02.41_a2f21078.jpg

3 Odpovědi
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Mě tam baví ta vajca... teda, co se z nich vyklube. 😁 Instant plays se mi taky líbí, když si chci něco rychle zahrát a odreagovat se. 👍
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Je fajn že tam vidím stav telefonu jestli se zahřívá atd. Ale jak tady píše víš, tak se mi líbí ty vejce 😂 hlavně přes tu aplikaci si člověk může udělat screen že hry a myslím si že i GIF
Endy321
Journeyman
Možnosti
Ahoj, mám dotaz,hraju přes Gaming hub hru, která se dá i normálně stáhnou v play obchodu, a nejdou mi videobonusy,ale přitom dcera hraje tu samou hru přes herní centrum na telefonu Redmi A3 a jí normálně fungují, fb ani insta zatím nemá...Poradí mi někdo v čem je problém??
0 Like