kuupäeval 19-07-2024 03:31 PM
Samsung soundbar HW-C450/EN on hea keskmise hinnaklassi helisüsteem, mis pakub kvaliteetset heli ja mitmeid kasulikke funktsioone. Sain selle soundbari kingituseks oma teleri ostuga ja olen väga rahul.
Plussid Helikvaliteet Selge ja täpne heli, tugev bass tänu subwooferile.
Heli on märgatavalt parem kui teleri sisseehitatud kõlaritel.Disain Stiilne ja kompaktne, sobib hästi kokku erinevate teleritega ja täiustab nende välimust.Funktsioonid Bluetooth, erinevad heliprofiilid ja mitmekülgsed ühendusvõimalused.Kasutajasõbralikkus Lihtne paigaldamine ja intuitiivne kaugjuhtimispult. Kahjuks ei toeta Q Symphony funktsiooni,
Kokkuvõte olen seda soundbari kasutanud juba paar nädalat ja olen väga rahul. See sobib suurepäraselt minu korterisse, pakkudes piisavat helitugevust ja kvaliteeti. Samsung HW-C450/EN on taskukohane ja töökindel helisüsteem, mis sobib hästi igapäevaseks kasutamiseks nii filmide kui ka muusika nautimisel. See täiustab teie telerit, pakkudes paremat heli ja vaatamiskogemust. Kahju, et puudub Q Symphony tugi, kuid üldiselt on see suurepärane valik neile, kes otsivad kvaliteetset heliribalahendust.
kuupäeval 19-07-2024 03:39 PM
@Ricardosuursiim ! Tänud, et jagasid enda kogemust Samsung soundbar HW-C450/EN seadmega!
Samsung Community tiim 🤝