Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Un mic dejun consistent

(Subiect creat la: 24-03-2023 10:45 AM)
180 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Azi am ales un mic dejun consistent, care-mi va ține de foame cel puțin până la ora 14.00 :). Pe lângă ce se vede în poze au mai fost două roșii Roma și câteva măsline verzi.

20230324_090454.jpg

20230324_090935.jpg

Fotografii făcute cu Galaxy Z Fold4.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
1 Răspuns
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cele 3 ouă ochiuri deşi sunt încadrate bine la rubrica Nutriție, le-am mutat real la o categorie mult mai potrivită, Stomacul meu.
Emiliei i-am lăsat avocado pentru că ştiu că-i place, restul care nu se vede (roşiile şi măslinele) le împărțiți voi cum ştiți că eu am avut ca target doar ouăle ochiuri.

Am fost "harnic" şi m-am trezit devreme tocmai pentru a fi pe fază, plus că am simțit de ieri că urmează la primele ore ceva yummyyyy, doar că nu eram sigur pe unde o să apară. Activând însă funcția food-radar de la profil, imediat am reperat farfuria.
Pentru cei care au neclarități sau obiecții, se vede limpede lista de aprecieri şi dovada că am fost primul, da? Dacă voi sunteți sub efectul primăverii nu este vina mea că vă mişcați mai greu.

Vă convine, nu vă convine asta-i viața.
Aşa că sorry!

Plus că ce mai vedeți acolo este doar o retenție de imagine , degeaba mai adulmecați pe aici pentru că ele real nu mai "este"!
🤷‍♂️
0 Aprecieri