Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

telefon samsung a naramek xiaomi

(Téma vytvořeno: 25-05-2024 06:02 PM)
372 Zobrazení
Martinamk
First Poster
Možnosti
Ahoj,
nove jsem presla na mobil samsung. Libi se mi aplikace health, ale mam naramek xiaomi mi band 7 pro - dostanu z nej data do health?
Diky!
0 Like
5 Odpovědi
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Skrze aplikaci pro náramek (Zepp Life) je možné propojení s Google Fit a následně můžete propojit Google Fit s Health Connect. Jiné řešení, obávám se, neexistuje.
Martinamk
First Poster
Možnosti
ano, to bylo to jedine, co se mi podarilo vymyslet, ale neprobehlo to uspesne, z google fit do health mi to data nesype 😞
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Máte Health Connect?
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Martinamk,

je to tak, jak popisuje uživatel @owljacob. Nicméně pro 100% funkčnost je rozhodně doporučeno mít telefon i hodinky stejné značky. A osobně si myslím, že pokud si nyní vyzkoušíte telefon Samsung a budete s ním spokojená, časem (např. v nějaké akci) skončíte také u hodinek Samsung a zde pak bude 100% funkčnost a spokojenost.

Hezký den.

0 Like
M1GGaD1GG
Pathfinder
Možnosti
Mám MiBand 4 a data z Zepp do apky google fit i samsung healt dostávám, tedy ono jde jde jen o kroky a spánek, váha se ni taky synchronizuje všude. Moje milá má MiBand 7 a tam už to měří těch parametrů více, ale nefunguje přes Zepp, ale přes MiHealt. (nebo jaxe to jmenuje)
0 Like