Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Probleme Samsung Health

(Subiect creat la: 01-07-2024 12:49 PM)
369 Vizualizări
Anorak
Apprentice
Opțiuni

Salutare,

M-i s-a actualizat aplicatia Samsung Health 6.27.0.157 de atunci meniul "Impreuna" este inghetat ...nu raspunde la nicio comanda

Stie cineva ce as putea sa-i fac?

Multumesc pentru ajutor

1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Tot de unde ai dat clear cache, poti incerca un clear data. Posibil sa pierzi anumite date din Samsung health (somn, pasi), dar o sa isi faca restore la info care sunt deja incarcate in cloud.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

11 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Tine apăsat pe aplicația health și dai pe acel "i" din dreapta sus. Apoi mergi la storage > clear cache și un restart la telefon. Vezi după daca funcționează.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Un sfat doar.. daca cineva spune mai devreme acelasi lucru, nu prea mai are sens sa repeti. Doar daca adaugi ceva sau spui ceva diferit.. altfel, ce sens are sa postezi exact acelasi raspuns?

Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Ah, scuze, nu am văzut comentariul lui @EmiliaDuna.
Probabil de la Wi-fi trebuie sa dau câteodată un refresh la postare că sa vad și celelalte comentarii.
Spre exemplu daca postez o poza, îmi apare notificare în bara de notificare + in Samsung Members la clopoțel, dar în schimb daca intru direct pe postare fara sa vad ce notificare am ( apreciere, mesaj ), nu îmi arată nimic până nu dau refresh.
După ce dau, daca am mesaje îmi apare, iar daca am aprecieri, la fel.
Am incercat sa reinstalez aplicația dar nimic.
Câteodată îmi face așa și pe Instagram
Oricum mulțumesc pentru atenționare!! 🙂
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ah, e ok. Si eu mai patesc asta uneori. Pana apuc sa postez ceva, sunt deja 3 raspunsuri deja.

Anorak
Apprentice
Opțiuni
Salut
Nu s- a achimbat nimic nici dupa golirea memoriei cache si restartare telefon...😭
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Tot de unde ai dat clear cache, poti incerca un clear data. Posibil sa pierzi anumite date din Samsung health (somn, pasi), dar o sa isi faca restore la info care sunt deja incarcate in cloud.

3Merlin
Legend
Opțiuni
Bine ai venit în comunitatea Samsung din România!
Prezintă-te, dorim să te cunoaștem... Dacă nu ai curaj să ne spui câteva cuvinte despre tine, dă-ne detalii (tehnice, desigur) despre telefonul tău: model, versiune Android, etc.
De când folosești Samsung Health?
😉
Anorak
Apprentice
Opțiuni

Salut,

Calin este numele meu, dar nu m-a lasat sa ma inscriu cu el...probabil mai este un utilizator.

Ca si telefon am un Samsung Galaxy S 23, sunt foarte multumit de el.De cand a aparut Samsung pe piata am fost fidel marcii, am mare incredere in ea.

Samsung Healt utilizez din prima luna de cand a aparut, cu bratara mai nou cu un ceas watch 6.

Ma bucur ca m-am alaturat comunitatii, sunt sigur ca o sa ma simt bine aici si voi gasi raspuns la intrebarile mele.

Bine v-am gasit!!!

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Hei,
Salut, Călin! Bine ai venit!
Speram sa îți placa pe la noi! 🙂
3Merlin
Legend
Opțiuni

Frumos nume ti-au ales parintii... Ma bucur ca te-ai alaturat comunitatii.

Anorak
Apprentice
Opțiuni
Merci pentru sfat ElfStone!!!
A functionat cu pierderi minime!!!