Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Mic dejun echilibrat, bun pentru sportivi

(Subiect creat la: 29-03-2023 12:34 PM)
227 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

În această dimineață am avut un mic dejun echilibrat, sățios și care nu a cumulat prea multe calorii.

20230329_103614.jpg

Să și explic fotografia.

Ceea ce pare a fi o lipie sau un blat este, de fapt, un strat de albuș de ou. Am folosit 320 ml de albuș de ou. E cumpărat de la Lidl și vine în recipiente de 500 ml. În cifre, acest albuș de ou se traduce prin următoarele:

• 138 de calorii;
  • 3g de carbohidrați;
  • 0 g grăsime!
  • 31g proteine!
  • 1.344 mg de sodiu;
  • 0g zahăr!

Mergem mai departe. Stratul de albuș de ou este presărat cu oregano, o legătură de pătrunjel, 40g de măsline verzi (care conțin 83 calorii, 8g de grăsime, 1g carbohidrați) și 150g de roșii. La micul dejun am mai avut și 6 felii de pâine crocantă integrală Wasa, care poate fi cumpărată de la Mega Image.

Pâinea a avut 210 calorii, cu 39g de carbohidrați, 1g de grăsime, dar și 6g de proteine, ceea ce e foarte bine.

Per total, acest mic dejun a avut 472 de calorii, din care 50g de carbohidrați, 9g de grăsime (foarte puțină!), 39g de proteine (foarte bune pentru musculatură) și 1.373mg de sodiu (necesarul meu zilnic este de 2.300) și, da, se poate, doar 1g de zahăr.

Cum vi se pare?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
4 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Bună,

Arata bine micul dejun! Acel strat de albuș ma cam tentează :)). Pâine nu prea mănânc, mie îmi ajung 3 felii de pâine crocanta. 

0 Aprecieri
AndreyRlz
Pathfinder
Opțiuni
Ma îndoiesc ca e bun pentru sportivi, eu merg mult cu bicicleta la livrări și dacă mănânc asa mic dejun micuț după 1ora-2 iar sunt flamand
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Păi, și? Sportivilor le sunt recomandate mese la 2-3 ore, în funcție de sport și de tipul de efort.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
De aratat ,arata bine de tinut foame la noi astia de 80+ kg nu cred ca ne tine de foame.
Eu unul daca mananc acum ce ai tu acolo cred ca in 3 ore plang de foame.