Az elmúlt években egyre népszerűbbé vált a rúdposzívók kategóriája, én május óta használok egy Samsung Jet rúdporszívót. Gondoltam, röviden megosztom, hogy miért szeretem sokkal jobban ezt használni, mint a hagyományos porszívónkat.
Helytakarékosság Kompakt méretének köszönhetően könnyen tárolható akár egy sarokban is. Egyes modellek falra szerelhető tartóval is rendelkeznek. Nem kell mindig a szekrény mélyéről kibányászni és összeszerelni, hiszen ez mindig kéznél van.
forrás: Samsung
Vezeték nélküli kialakítás A legtöbb rúdporszívó vezeték nélküli, így megszabadulhatsz az összegabalyodott zsinórok okozta bosszúságtól, ráadásul megszűnik a korlátozott hatótávolság is, mivel nem vagy konnektorhoz kötve.
Átalakíthatóság Számos modell kézi porszívóvá alakítható, ami extra sokoldalúságot biztosít a bútorok, kárpitok, lépcsők, akár még az autó tisztításához is.
Súly A rúdporszívók kialakításánál fontos szempont a súly. Az alacsony tömegű rúdporszívókat könnyebb kezelni, a nagyobb, hagyományos porszívókhoz képest, egyszerűen felvihetők az emeletre is.
Minden padlótípushoz jó A Samsung rúdporszívóit úgy tervezték, hogy kemény padlón és szőnyegen egyaránt jól működjön.
Fontos azonban megjegyezni, hogy nem mindenki számára egy rúdporszívó a legjobb a legjobb választás: ha sok, nagyméretű szőnyeg található a lakásban, vagy nagy területen használod, akkor egy hagyományos porszívó még mindig elengedhetetlen.