dátum: 07-05-2022 06:34 AM
Sziasztok! Tavaly vettünk egy Samsung RB34T670DWW/EF kombinált hűtőszekrényt. Szeretjük, jól végzi a dolgát. Azonban az utóbbi időben többször észrevettük, hogy a motor menet közben átvált egy erőteljesebb fokozatba és úgy is marad, következménye egy túlhűtés. Rendszerint ilyenkor mínusz 28 fokig is lefagyaszt, a felső rész meg 1 fokig (5 és -19 a beállított hő) Kihúzom a konektorból, 5-10 másodperc után vissza, akkor megint rendesen működik egy darabig. Más is tapasztalt hasonlót? Megoldható ez a probléma? Köszönöm
dátum: 07-05-2022 12:14 PM
Szia!
A szellőzőnyílások körül elegendő hely van, nem takarja el őket semmi?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 07-05-2022 03:18 PM
Szia!
Igen, és próbálkoztam már úgy is, hogy még jobban elhúztam a hátsó faltól, meg az oldalsó szekrénytől, de sajnos úgy is előfordult a probléma 😞
dátum: 07-05-2022 09:29 PM
Ebben az esetben érdemes lenne felvenni a kapcsolatot valamelyik márkaszervizzel:
https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 26-10-2022 03:33 PM
Szia!
Végeredményben mi lett a megoldás ha lett? Nekem ugyan ez a problémám de maga a hűtő rész képes mínuszba is lemenni, nem csak 1 fokig. 2x volt kint már a hivatalos szervíz, és már többmindent cseréltek benne.
Válaszod előre is köszönöm
dátum: 20-05-2023 09:57 PM
Sajnos nálam is ugyanez a hiba volt , helyi szervíz mindent kicserélt de a hiba megmaradt , cserélték a készüléket most van tesztelés alatt de valószínű típushiba , 0,-26 , 3,-19es beállításnál RB34T600ESA.