Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema drop frames in Minecraft

(Subiect creat la: 23-05-2024 02:26 PM)
208 Vizualizări
david240
Big Cheese
Opțiuni
Salutare comunitate!

Am achiziționat recent Minecraft pe telefon cu oferta de 11 lei, dar am uneori drop frames masive cand merg normal,deschid inventarul etc.

Am un S21 FE cu snapdragon 888 si cu toate acestea, jocul merge mediocru cu graficile pe minim!

Exista vreo soluție? Am citit pe internet ca este problema doar cu procesoarele snapdragon de cand a aparut versiunea 1.20

14 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Probabil jocul nu are vreo actualizare recentă pentru versiunea de android al telefonului tău, de aici și problemele in funcționalitatea jocului.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Probabil cu noul patch au "stricat" ceva, nu ar fi un lucru nou sa apară probleme când un joc primește update-uri. Încearcă sa vezi și pe diverse forumuri dacă mai sunt și alții cu aceleași probleme și poate o sa revină cu alt update prin care sa rezolve problema. În general, cu cât se plâng mai mulți, cu atât poate se mișcă mai repede sa rezolve.
david240
Big Cheese
Opțiuni
Am observat ca sunt multi cu S23 Ultra/S24 Ultra cu aceeași problema
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Probabil de la ultime update-uri, nici pe note10+ nu merge grozav însă nu l-am jucat chiar pe setări minime, am setat 8 chunk și 60 fps iar la deschiderea inventarului nu sacadează, doar foarte puțin când încarcă chunk uri noi din harta. La 12 chunk se simte deja mai rău.
Pe 5 chunk nu are nicio problema.
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Am 5 chunck-uri si 60 fps, tot la fel merge.
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
A dar este modelul cu exynos? Doar pe snapdragon este problema.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Da, e exynos dar se încălzește bine de tot. O sa probez și pe s10e (ma gândesc ca la fel va fi, exynos) cât și pe a52s cu snap.
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Nu știu ce sa zic pe A52s
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Cu părere de rău îți zic dar pe a52s nu am probleme...
12 chunk cu 120hz activ și setat în joc, merge smooth. Apoi am zis sa pun 17 chunk iar acolo deja apare freeze timp de 1 secunda când încarca chunk-uri.
La 60 fps nu are treaba deloc ori ca e 8 sau 12 chunk.
Revin cu test și pe s10e exynos.
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Atunci sa știu sa nu cumpăr Samsung din nou.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Nu samsung e de vina aici, posibil încă sa fie de la joc, ultimul update sau faptul ca snap 888 se încinge. Iar atunci automat își scade performanta. Dacă primele 5 10 minute merge fără probleme si apar după e clar.
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Primul lucru cand intru pe harta este un drop frame masiv deci nu cred ca este de la încălzire. Problema apare pe toate procesoarele care au fost/sunt de top din ultimii ani deci cine știe
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Asta e valabil și pe pc pt câteva secunde. Cu tot cu fabric și moduri de optimizare pana încarcă harta asa face. Apoi prind lejer 100 și fps. (Procesor din 2008).
Totuși minecraft e foarte CPU heavy mai nou și aparent dacă și cel de telefon face asa... ala bedrock pe pc nu. Java e teroare.
Mai scot asul din mânecă, s7 edge. Dacă și pe ala merge ok atunci habar n-am ce poate avea jocu asta. Doar Microsoft știe ca ei îl dețin.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Și pe s10e merge bine, nu se încinge ca note și nu e lag, foarte foarte puțin stutter, insesizabil dacă nu ești obișnuit cu fps mare.
Nu știu cum pe un snap 888 sa facă asa, singura soluție rămâne asta, se încălzește cumva telefonul? Dacă da, e procesorul de vina, se cam încălzește tare.
0 Aprecieri