Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[Poradnik]Jak zrobić animację włączania Game Booster.

(Temat utworzony: miesiąc temu)
139 Wyświetlenia
kpio50129
Voyager
Opcje
Witam,
Przychodzę tu z pewnym (myślę że fajnym pomysłem) żeby dodać animację Game Booster. W sensie że np. na OPPO jak się włącza grę to tam się pokazuje, że mechanizm gier został włączony. W HUAWEI pokazuje się na górze kreska.

Aby to zrobić w Samsungu (to działa od UI 5.1) wchodzimy w Ustawienia > Tryby i procedury > Procedury i tworzymy: Jeśli [Trwa rozgrywka] wtedy [podświetlenie krawędziowe raz]. To podświetlenie możemy dostosować wedle uznania. Ja zrobiłem na niebieski - reflektor i w tym układzie nie widać tego w Block Blast, ale w innych grach już tak.

Mam nadzieję że poradnik się podobał i wiele osób z niego skorzysta.
3 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, całkiem ciekawe, z pewnością ktoś wykorzysta twój pomysł. Sugerowałbym tylko zmianę tytułu na coś typu : [Poradnik] (bo tak oznaczamy poradniki forum) jak włączyć animacje włączenia trybu rozgrywki. Tak będzie czytelniej.
0 Like
JPXFRD
Student
Opcje
Szczerze , świetny pomysł, właśnie postąpiłem zgodnie z instrukcją i mogę powiedzieć tyle że pomimo tego że niewiele to zmienia to i tak świetny szczegół i polecam wszystkim
BadGalaxy
Voyager
Opcje
Fajny pomysł @kpio50129! Trochę jak bloczek w scratchu ale fajne. Ja ustawiłem sobie na niebieskie echo i jest fajnie.