Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podziel się tytułami ulubionych gier na Androida!

(Temat utworzony: 01-02-2019 01:33 PM)
2265 Wyświetlenia
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

screenshot-www.samsung.com-2019.01.31-13-50-13.png

Cześć forumowicze!

Każdy z nas wykorzystuje telefon również do rozrywki. Telefony służą nam jako mobilne centrum multimedialne.

Oglądamy na nich filmy, słuchamy muzyki. Coraz większą popularnością cieszą się również gry mobilne.

Według raportu Polish Gamers Research '18, 79% przebadanych internautów spędza czas przy grach wideo.

Grę na urządzeniach mobilnych potwierdziło 59% zdeklarowanych graczy.

Współczesne urządzenia dają nam możliwości wyboru między prostymi produkcjami a pełno prawnymi, rozbudowanymi tytułami, o których jeszcze kilko lat temu nie śniło się użytkownikom konsol i PC.

Sam chętnie relaksuję się grając na telefonie. Poniżej znajdziecie listę ostatnio ogrywanych przeze mnie tytułów. :smiling-face:

Gry na chwilę

Często zdarza mi się włączyć grę czekając na autobus lub w urzędzie. Zazwyczaj włączam wtedy jedną z poniższych pozycji.

basket.png

Basketball Stars

Prosta gierka, polegająca na rzucaniu do kosza. :smiling-face:

Zawiera pewną dozę rywalizacji. Przechodząc kolejne etapy mierzymy się z innymi graczami.

quizhause.pngquizwanie.png

Quizwanie oraz Quiz House

Szybki sposób na rozruszanie szarych komórek.

Niektóre pytania potrafią zaskoczyć. :smiling-face:

Wspomnień czar

Większość z nas ma swoje ulubione tytuły z dzieciństwa, które teraz w odświeżonej formie trafiły na urządzenia mobilne. W moim przypadku wskażę dwie pozycję. Bawiłem i bawię się przy nich świetnie. :smiling-face:

abe.png

Oddworld: New 'n' Tasty

Bardzo fajna platformówka z przesympatycznym kosmitą w roli głównej.

Jako dzieciak zagrywałem się w Abe's Oddysee na konsoli u kolegi.

worms.png

Worms 2: Armageddon

Pocieszne robaczki bawią mnie do dziś. Frajdę sprawia zarówno rozgrywka solo, jak i pojedynek multiplayer.

Wracać, czy nie wracać...

sw.png

Star Wars™: Galaxy of Heroes

Tytuł, w którym spędziłem kiedyś wiele godzin. Do tej pory miło wspominam stoczone w sieci pojedynki. W pewnym momencie zabrakło mi jednak czasu na dalszą zabawą. Może ktoś z Was namówi mnie do powrotu? :smiling-face:

Telefon to nie wszystko.

Trzymając się tematyki gier, jako zdeklarowany PC-towiec nie mogłem zapomnieć o jednej aplikacji.

steam.png

Steam

Aplikacja pozwalająca na zarządzanie moją główną biblioteką gier. Służy również jako dodatkowa forma zabezpieczenia.

Dajcie znać czy chcielibyście pograć w coś wspólnie na PC. :smiling-face:

A Wy, w co lubicie zagrać?

Podzielcie się swoimi ulubionymi tytułami. Zacznijmy budować społeczność także na growej płaszczyźnie. :smiling-face:

IWNL
Navigator
Opcje
Wszystko git. Pamiętam jak to ogrywałem. tylko w sklepie play tego nie ma
0 Like
pszprega
Journeyman
Opcje
Fakt,tam jest trudno to znalesc jakoś ogólnie. Wpis w Google Andry birds classic i tam Ci to wyskoczy na pewno,też tak zrobiłem. Jak odnajdziesz daj znać. :smiling-face:
0 Like
pszprega
Journeyman
Opcje
No to super.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zachęcam także do zapoznania się z poniższym wątkiem, w którym dzieliliśmy się naszymi ulubionymi tytułami gier na Androida.

Podziel się tytułami ulubionych gier na Androida!

https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-salonik/podziel-si%C4%99-tytu%C5%82ami-ulubionych-gier-n...

Dejmien
First Poster
Opcje
Witam jakie są najlepsze gry na s10 plus-lub w jakie gracie🤔Macie jakieś konkretne tytułu:)
0 Like
Dejmien
First Poster
Opcje
dziękuję 👌
0 Like
Tomciob
Explorer
Opcje
dawn of tytan,dobra strategia
0 Like
Dejmien
First Poster
Opcje
Witam.
Jakie polecacie gry na samsunga s10 plus-jaks logiczna czy coś takiego-może być offline. Taka że jak w pracy mi się nudzi to mogę sobie włączyć 
0 Like