Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

PlayStation

(Subiect creat la: 04-03-2022 08:48 AM)
244 Vizualizări
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare comunitate,

Nu stiu daca ma pot decalara gamer sau nu, dar cel putin "casual gamer" tot ma pot numi.

Sunt mare fan PlayStation! Am avut fiecare generatie de PlayStation pana acum si detin si un PlayStation 5 din ziua lansarii. Am fost unul dintr putinii norocosi care au reusit sa il achizitioneze la pretul corect.

Din pacate, de fiecare data cand planuiesc sa ma joc putin pe consola fiica mea de 6 ani jumate hotaraste ca este randul ei sa se joace... asa ca in ultima vreme nu am mai prea reusit sa ma joc. Am primit Assasin's Creed Valhalla de ceva vreme... dar nu cred ca am apucat sa joc mai mult de 10% din joc.

Mai sunt si alti fani PlayStation pe comunitate? Daca da, ce consola aveti si ce va jucati?

10 Răspunsuri
alexv30
Helping Hand
Opțiuni
Pe consolă nu mă mai joc de mult. Am pe undeva un xbox 360 pe care mă jucam forza horizon 2 și battlefield 4
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Pe consolă, în principiu încerc jocurile de la PS Plus. Din păcate, nu prea am mai avut timp să mă joc nici pe consolă, nici pe PC.
Grill
Pioneer
Opțiuni
Joc mult pe PS5: Assassin Creed Valhalla, Call of Duty black ops, Vanguard, Ghost Warrior Sniper 2, Ghost of Tsushima. Lucrez intens la Uncharted. Am cumpărat FarCry dar nu prea imi place, am jucat puțin. Îmi plac RPG, single shooter, campaign. Nu îmi plac cele multiplayer.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu pot juca shootere pe consola. Vreau neaparat Ghost of Tsushima, am auzit ca e foarte fain.

0 Aprecieri
Grill
Pioneer
Opțiuni
Într-adevăr, mi-a plăcut mult..
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

God of War in toamna si de azi, Gran Turismo 7 😆 
Iti place vreunul din ele? 🙂

0 Aprecieri
Grill
Pioneer
Opțiuni
Nu am intrat, încă, în amănunte dar până acum nu mi-au atras atenția
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu zic ca cel putin God of War ti-ar plăcea.
Este si destul de ieftin ultimul disponibil. Daca ai PS Plus il ai gratis in colecție.
0 Aprecieri
Grill
Pioneer
Opțiuni
Am PS Plus, o să-l caut. Mulțumesc
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Salut, am renuntat la gaming in urma cu multi ani, pe pc. Acum sint casual gamer, doar de relaxare care o ora doua, pe nintendo 3ds, pe langa telefon. Sint fan nintendo, seriile zelda, mario, pokemon. Nintendo nu a excelat niciodata la grafica, dar au ceva ce alte platforme nu au. Super mario galaxy, pe wii, a fost unul dintre cele mai relaxante jocuri pe care le-am jucat vreodata. Am vrut sa iau ps5, dar nu se mai gaseste la pretul "corect".