Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

PlayStation 5 PRO tot mai aproape de lansare

(Subiect creat la: 04-09-2024 10:15 AM)
352 Vizualizări
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Se pare ca Sony lucreaza intens la lansarea unei noi console PlayStation 5. Asa cum ne-au obisnuit, ar urma lansarea unei console PS5 PRO care va aduce imbunatatiri majore (din ce se zvoneste in online).

Zvonurile cele mai notabile de pana acum cu privire la noua consola :

• un upgrade major la GPU (placa video), care ar aduce performante similare cu RX 7700 XT si un boost de performanta de 227% teraflops
  • un design slim si o potentiala lansare in Septembrie cu pre-orders incepand cu luna viitoare
  • procesorul ar ramane acelasi insa cu o setare care ar face un boost la frecventa, de la 3.5GHz la 3,85GHz
  • Se zvoneste si ceva imbunatatire la memorie, de la 448GB/s pe PS5 standard la 576GB/s pe noua consola. Un boost de 28%.

Vedem ce se intampla luna aceasta si daca o sa fie lanjsata noua consola sau nu. Chiar daca nu se va lansa in Septembrie, eu zic ca pana la finele anului sigur se va lansa.

Surse: https://www.theverge.com/2024/4/15/24130716/sony-ps5-pro-specs-release-date-rumors

https://www.tomsguide.com/news/ps5-pro

12 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Momentan rămân la PS4 phat/fat sau cum se mai cheamă.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
In afara de puțin (30-40 min) de warzone la câteva zile nu cred că o să joc vreodată gta6.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
De 6 ani nu am mai pus mâna pe un mouse .
Cam într-o lună de joaca aproape 2-3 ore pe zi am dobândit dexteritate a de a juca cu joistikul
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Cand eram singur fara soție și fără copil mă pasionau pc-urile , eram înnebunit după jocurile online , eram aproape pro player de counter strike.
Jucam battlefield, call of duty , PUBG in 2017 când încă era în varianta beta.
Dar prioritățile se schimba și hobiurile și ele se pot schimba.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni
Care consola e mai populara, PlayStation sau Xbox?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ca si cifra de vanzari, PlayStation.. dar diferentele nu sunt foarte mari (erau mult mai mari in trecut). Au recuperat ceva cei de la Microsoft cu ultima generatie de Xbox.

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
La PS ai acces la mai multe jocuri, însă pe Xbox au apărut mai multe exclusivitati de când au fost achiziționati de către Microsoft
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Depinde daca ai abonament PlayStation+ , primești jocuri lunare free sau la discounturi mari
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, dar Microsoft are Gamepass si au jocuri mult mai faine disponibile acolo. De asta au si recuperat ceva teren cei de la Microsoft, pentru ca ofera jocuri mai scumpe in Gamepass fata de PS.

NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu mă bag pentru că nu cunosc.
Probabil acest gamepass este mult mai ok decât acest ps+ care e destul de piperat după părerea mea.
Orice joc multiplayer cere ps+ , cel mai ieftin abonament este 44 Ron pe luna.
Mai sunt și variantele la 3 luni și 12 luni , undeva la 116 și 350 Ron , variantele cele mai ieftine și cu cele mai puține beneficii !
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Arunca un ochi cand te plictisesti: https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/games

NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Sincer din ce vad este foarte avantajos game passul.
Probabil și ps+ premium vine cu multe beneficii ,dar la cat folosesc eu consola ...... Dau faliment ăștia cu mine.