Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

PC din piese sau cumpărat gata făcut, din magazin?

(Subiect creat la: 21-07-2023 09:13 AM)
336 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Recent m-am confruntat și eu cu această dilemă, când am decis să-i fac cadou un PC pentru gaming băiatului meu. M-a scos din necaz un coleg de serviciu, pasionat de gaming, care m-a convins cu un PC cumpărat pe bucăți va fi mult mai performant decât unul cumpărat de-a gata, din magazin. Mai mult, ieși mai ieftin.

V-ați confruntat cu această situație? Ce ați ales?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
6 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Da ,acum ceva ani in urma am cumparat un pc configurat de cei ce il vindeau. ***** mai mult timp plus ca prinsesem drag sa imi bag mana prin el am ajuns de am schimbat aproape toate componentele in 2-3 ani .
Recomand sa cumperi si sa il asamblati impreuna. Va aprecia daca e facut cu mana lui .
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Clar unul făcut pe bucăți o să fie mai ieftin, sau la același preț o să fie mai performant. Dezavantajul este că trebuie să te pricepi tu, sau să cunoști pe cineva care să o facă în locul tău.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Fiind IT-st, nu pot concepe sa-mi achizitionez un PC gata configurat. Folosesc un Desktop PC de cand ma stiu si mereu l-am achizitionat pe bucati. 

David889
Hotshot
Opțiuni
Din piese. Mereu iesi mai ieftin asa
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Eu aș prefera să fac unul pe bucăți chiar dacă nu m aș pricepe Eu aș găsi un pretenaș care să mă ajute să îl configurez sau să l asamblez dar de obicei mă pricep la lucruri din astea că am lucrat cu calculatoare de când mă știu așa că știu ce bagă în el că mă costă mai ieftin că mă costă mai scump depinde de achizițiile pe care le fac pentru el dar știu ce bagă în el nu unul care îl cumpără de a gata cu doi trei Rami și cu o memorie de 300 500 MB poate și 500 GB poți să bagi pe el poți să bagi chiar și un Terra acum nu mai sunt hard disk urile alea vechi care să secau repede au apărut niște CD romuri electronice care e la fel ca un stick nu formatul de stick Dar cum e conținutul la un stick care te duce Mai bine așa că ți ai făcut unul pe bucăți și știi ce bagi în el te costă în raport de ceea ce bagi ceea ce piese bagi în el dacă bagi piese mai ieftine te costă mai ieftin dacă bagi mai scumpe pentru că vrei să ai un lucru bun te costă mai scump dar îți convine pentru că știi ce e băgat Plus că te ține mai mult Acum nu este vorba și de garanția pieselor pentru că piesele mai ieftine poate n au garanție Sau poate au garanție mai mică dar cele foarte bune sigur au garanție foarte bună
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Tot un PC configurat pe piese iti recomand si eu.Asa l-am avut și eu configurat pe piese,dar m-a costat mai scump decât era gata configurat,dar aveam tot ce era mai bun în el la vremea aceea,si are m-a ținut asa vreo 5 ani,ca tehnologia avanseaza......acum depinde si ce buget ai..
0 Aprecieri