Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Jocuri, jocuri,, jocuri...

(Subiect creat la: 12-05-2023 08:49 AM)
333 Vizualizări
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Raspunzand provocarii aruncate de @EmilianN, am vrut sa fac o lista cu jocurile de mobil care imi plac. Din pacate, ma joc mai mult pe PC iar jocul pe care il joc mai mult nu are si varianta de mobil (Destiny 2) asa incat nu il voi pune pe lista.

La mine clasamentul ar arata asa:
1. PUBG Mobile
2. Genshin Impact
3. Diablo Immortal
4. Asphalt 9

De ce lista asta? Pt ca sunt genuri diferite, primul fiind un FPS, al doilea un Action RPG, un MMO RPG si ultimul un Car Race. 

Player base este foarte mare la toate 4 fiind niste jocuri ce au fani pe toate continentele. Grafica imi place maxim, Genshin si Asphalt cred ca sunt top la asta. 

Totusi sunt un jucator prea legat de PC si mouse & tastatura ca sa joc mult pe mobil asa incat sesiunile de gaming sunt doar pe perioada in care nu am acces la calculator. Cred ca cele 11 ore ale zborului spre si dinspre Seoul ma vor face sa joc mai mult 🤣

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
9 Răspunsuri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Am renuntat la Diablo Immortal, mult mult prea p2 win 😒.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Corect, din pacate multe sunt asa, din ce am auzit chiar si noul Diablo IV este (nu am apucat sa joc beta dar am inteles ca weekendul acesta este iar free to play)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Am renuntat la blizzard, mi-au ajuns 10 ani de World of Warcraft 😂.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Corect.. Jedi Survivor

0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
E facut de Blizzard? 🤷
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu... Respawn Entertainment si publicat de EA

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
D4 nu este p2w. Va fi disponibil season pass in joc, dar pentru cosmetice. Diferența între DI și D4 este ca primul este gestionat/făcut de NetEase, Blizzard e doar cu numele mai mult
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daaaa, chiar asteptam interventia ta. Dragi colegi de Comunitate, @ElenaP este Expertul (cu E mare) in Diablo din echipa Samsung Members Stars... 🌟 👍

Nu am zis ca D4 e p2w iar @CatalinDM se referea la Diablo Immortal nu la D4.

Cum ti se pare D4 comparativ cu Immortal? Primul era gandit pt mobile si s-a extins ulterior pe PC din ce stiu dar D4 a fost de la inceput gandit si pt PC. Tu stiu ca il joci, si esti fan al acestui joc....da-ne si noua infooo

Marius_M
Legend
Opțiuni
Salutare! Deși dețin un S23 Ultra, personal nu sunt un "gammer " înrăit!.Totuși am instalat pe Tableta S7 , Pubg , Call of Duty, și Candy crash. Dar ar fi o idee să testez și telefonul pe partea de gamming!
0 Aprecieri