Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Gamescom, here we come!

(Subiect creat la: 19-08-2024 12:25 PM)
271 Vizualizări
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Samsung ne-a surprins din nou si am primit o invitatie la Gamescom in Köln / Cologne, Germania.
O sa merg impreuna cu @RapierXDA , @ElenaP  si @EmilianN.
Daca nu ati vazut postarile celor doi Members Stars care ma vor insoti la Gamescom saptamana aceasta, va las link-urile mai jos:

https://eu.community.samsung.com/t5/gaming-club/samsung-members-stars-la-gamescom-22-24-august-2024/...

https://eu.community.samsung.com/t5/gaming-club/samsung-members-stars-se-preg%C4%83tesc-pentru-games...

Vor fi multe lucruri foarte interesante de vazut la Gamescom si abia astept sa vad cu ce noutati si chestii faine vin cei de la Samsung acolo.
Eu am deja un monitor gaming Samsung (https://www.samsung.com/ro/monitors/gaming/odyssey-g70b-g7-32-inch-ips-144hz-1ms-uhd-4k-ls32bg700eux...), insa chiar vreau sa vad monitoarele mai scumpe pe care sigur le va avea Samsung acolo.

Pe langa accesoriile de gaming astept cu nerabdare vesti despre cateva jocuri. Le voi prezenta mai jos:

ElfStone_0-1724058514028.png
Cei de la MachineGames se pare ca vor prezenta cateva minute de gameplay la Gamescom insa nu se stie daca vor anunta si data de lansare a jocului. Zvonurile spun ca va fi candva in Decembrie.. ramane de vazut 😆

ElfStone_1-1724058621801.png
Se pare ca cei de la Xbox urmeaza sa anunte inca un joc care vine si pe PS5. Zvonurile spun ca ar fi vorba despre Forza Horizon 5. Ar fi interesant sincer sa fiu, dar ramane de vazut. 

ElfStone_2-1724058767653.png
Un joc de care nu se stie foarte multe lucruri dar care mi-a atras atentia pentru ca vine de la Bandai Namco este si acest Unknown 9: Awakening. Se pare ca la Gamescom va fi disponibil un Demo pe care o sa vreau sa il incerc.
Jocul se va lansa in toamna si posibil sa se anunte si data de lansare tot la Gamescom.

ElfStone_3-1724058928616.png
Pentru fanii Diablo (wink, wink, @ElenaP , nu stiu cum ti-a scapat stirea), noua clasa Spiritborn va fi disponibila pentru butonat!

ElfStone_4-1724059042818.png
Nu s-a mai auzit mare lucru despre noul Assasin's Creed Shadows dar se pare ca la Gamescom va fi o prezentare de tip "hands-off" unde 400 de persoane (doar), vor putea vedea stilurile de lupta din joc. Vedem daca reusesc sa ma aflu printre cei 400 🙂

ElfStone_5-1724059147170.png
Ultima statie inainte de lansarea jocului pe 30 August va fi la Gamescom. Vedem ce noutati afflam despre jocul open-world din universul Star Wars.

Vor fi mult mai multe chestii interesante dar astea sunt doar cateva care mi-au atras mie atentia si de care vreau sa aflu mai multe detalii la Gamescom.
Va vom tine la curent cu ce facem pe acolo si eu cel putin voi posta cateva poze live de la eveniment in zona Members Stars.

Stay tuned, cu ochii pe comunitate! 🙂

#LetsPlayWithSamsung #PlayGalaxy #SamsungMembersStars

6 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Have fun! Va așteptăm cu nerăbdare! 😁
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Va compatimesc, pe tine si pe @RapierXDA . Va pune Samsung toata ziua pe drumuri. Nici nu ati venit bine de la Paris ca iar va trimit la plimbare 🤣🤣🤣

Distractie placuta si cat mai multe noutati!

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Abia aștept 🥳
PS: știu de expansion D4, chiar sunt curioasă dacă la Gamescom vom putea testa 😁
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Vom putea testa din ce am citit. Sa vedem cât de ușor va fi sa prindem loc însă 😬
CatalinGules
Hotshot
Opțiuni
Distracție plăcută
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Felicitări!