Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce tastatură de gaming recomandați?

(Subiect creat la: 31-10-2023 09:05 AM)
389 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hai să vedem cât de gameri sunteți! 😄

Moș Crăciun a primit comandă de la adolescentul meu fiu o tastatură de gaming. N-a primit prea multe indicii, decât că ar trebui să fie o tastatură mecanică, să-i poată fi scoase tastele pentru curățare.

Nu mă pricep chiar deloc la acest capitol, dar firește că voi face o cercetare minuțioasă ca să mă duc cu temele făcute la Moș Crăciun, însă aș vrea să văd și recomandările voastre.

Deci, ce tastaturi de gaming recomandați? Un buget de 4-500 de lei ar fi suficient?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
13 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ce să fac cu aceste poze? 😃 Spune și tu numele modelului și de unde poate fi cumpărat.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ionut_toni
Voyager
Opțiuni
Dacă îți convine una 80% (TKL) , eu am un Marvo KG980B și este foarte ok pentru sub 200 lei ( eu am dat 180 lei acum 2 luni la altex). Este hot swappable, iluminare rgb care se poate modifica prin combinații de taste sau aplicație, keycap-uri blue ( sunt galagioase, dar mai vine cu vreo 5-10 rosii in cutie dacă ai nevoie sa schimbi doar la câteva taste). Sper ca te-am ajutat
P.S.: Vad ca am uitat sa specific, este mecanică
P.S. 2: Switch-urile red sunt silentioase
Uncle_Andi
Pioneer
Opțiuni
Logitech G512 SE folosesc, foarte mulțumit sunt de ea, cu stimă!
Adi078
Pioneer
Opțiuni
Pentru buget limitat pana în 150 de lei ți-o recomand pe asta am avut o 3 ani și fără probleme decât ca am schimbat o că mă plictisisem de ea https://www.emag.ro/tastatura-gaming-mecanica-a-kago-iluminare-rainbow-palm-rest-tgms1/pd/D9ZSNBMBM/...
Sau dacă ai buget mai mare și vrei ceva mai premium uite o pe asta ( actuala de o am de un an și sunt foarte mulțumit de ea) https://www.emag.ro/tastatura-mecanica-gaming-logitech-g513-switch-gx-brown-black-920-009330/pd/DC60...
(îți recomand să o cumperi de pe olx sigilata pentru ca eu de pe olx am luat o cu 300 de lei pe emag e over price
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Văd că Logitech este un nume des vehiculat.

NU UITA!

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Puțin în afara subiectului: vezi că în limba română ”se merită” nu prea există. Ar fi o singură situație, care se exclude în cazul de față: ”se merită unul pe altul”, altfel ”se” nu are ce căuta în fața lui ”merită”.

NU UITA!

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Eu folosesc Razer (Razer Cynosa Chroma). Nu e mecanica si sincer, nici nu simt nevoia de o tastatura mecanica.

Iti recomand sa arunci un ochi dupa Logitech si Razer. Nu cred ca vei da gres cu nici unul din ele, insa nu iti pot recomanda una mecanica pentru ca nu am avut o tastatura mecanica pana acum.

Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
HyperX Alloy Elite 2. Asta folosesc atunci când joc CoD pe PS5.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu folosesc Logitech G915 Lightspeed dar e mai mult de dublul bugetului tau. Din pacate nu am avut tastaturi de gaming decat de +900 lei. In general trebuie sa stabilesti criteriile dupa care o alegi. Pretul vad ca e important pt tine, o sa caut si pe zona asta ceva de recomandat. Conteaza daca e mecanica sau nu, conteaza daca e pe fir sau wireless (da la banii astia cred ca gasesti pe fir), conteaza f mult suportul si compatibilitatea in jocuri si cum merge software-ul dedicat, ce functii ofera, cate taste simultan apasate recunoaste, zgomotul facut la tastare, etc...

P. S. Orienteaza-te spre branduri cat de cat consacrate: Logitech, Razer, Steelseries, Corsair, etc

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ok, revin, am studiat putin... Ai avea asa:
- Razer Cynosa V2
https://www.emag.ro/tastatura-gaming-razer-cynosa-lite-iluminare-rgb-negru-rz03-02740600-r3m1/pd/DCW...

- Logitech G413
https://www.emag.ro/tastatura-mecanica-gaming-logitech-g413-backlit-carbon-920-008310/pd/DRN6DDBBM/?...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
David889
Hotshot
Opțiuni
Eu am Razer Ornata V2. Sunt foarte multumit de tastatura.
PS: RAZER BlackWidow V3, la Altex vad ca e 367 lei, la reducere. Eu zic ca merita.
Vad ca intre timp a aparut si Razer Ornata V3, arunca o privire.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, este Blackwidow V3 la 499...ocazie buna

https://www.emag.ro/tastatura-gaming-mecanica-razer-blackwidow-v3-iluminare-chroma-rgb-switch-razer-...

Focisi
Voyager
Opțiuni
Încearcă să cauți de la firme populare (Logitech, Razer, Hyper-X, si evita no name urile), sa fie hot-swap (să poată să-și schimbe switchurile, ca in caz de unu nu mai merge, sa îl poată înlocui)
0 Aprecieri