Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzika róża w szronie. Samsung Galaxy S22 Ultra

(Temat utworzony: 27-12-2024 08:29 AM)
136 Wyświetlenia
AnnFiner
Helping Hand
Opcje

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

6 Odpowiedzi
mapd
GrandMaster
Opcje
Wspaniałą kolekcja zdjęć 😊
AnnFiner
Helping Hand
Opcje
Dziękuję!❤
0 Like
X-Flash
Black Belt 
Opcje
Przyznać muszę (choć może zabrzmi to nieco infantylnie…), że przeglądając Twój fotoreportaż z pierwszego tchnienia mrozu wpadłem w cielęcy zachwyt nieledwie…

Oryginalna poetyka tych kadrów całkowicie skupiona na najdrobniejszych szczegółach, zbudowała plastycznie spójną, kinematograficzną narrację, pozwalając dojrzeć kruchą ulotność tego kaprysu pogody…

Skojarzyło mi się to bezwiednie z moim własnym udziałem w konkursie “Zima w obiektywie smartfona Samsung”, z marca 2023 roku, który został tam formalnie odnotowany:

https://eu.community.samsung.com/t5/zima-w-obiektywie-smartfona/con-p/pl-contest-winter?src=ShareByU...

Odnoszę wrażenie, że oboje dobrze odnajdujemy się w tej samej poetyce fotografowania…
AnnFiner
Helping Hand
Opcje
Wciąż nie dowierzam,że te komentarze i fantastyczna rymowanka,co ja mówię wiersz, to pod moimi zdjęciami.Piękny sen to chyba jest !!!
AnnFiner
Helping Hand
Opcje
Dziękuję!😊😊😊
X-Flash
Black Belt 
Opcje
Ja jedynie staram się (jak potrafię najlepiej…) słowem wyrazić emocje, do których inspiracją nieodmiennie stają się Twoje poetyckie kadry…

Najwyraźniej oboje mamy zdolność odczytywania fotograficznego obrazu w sposób zbliżony do podprogowego, co zawsze potęguje siłę jego estetycznego oddziaływania.

Zabrzmi to zapewne jak truizm, ale fotografowanie to przede wszystkim sztuka wywoływania emocji u odbiorcy każdego takiego obrazowego przekazu…