Z tym się zgodzę. Indukcja się przydaje kiedy np. Idę i mam jeden kabel na usb typu C a znajomy nie ma i musi podładować ale ja też i wtedy jeden na kabel a drugi indukcja. W dodatku solidna budowa, fajnie się trzyma w dłoni i nawet teraz jadę samochodem i się dobrze trzyma w tej części przed kierownicą. Sam brałem ten power bank ze względu, na to że oferuje indukcję. Bo indukcyjne ładowanie samo w sobie w domu wydaje się bezużyteczne bo wolniejsze a i ładowarki drogie, ale taki power bank, to super opcja na naładowanie słuchawek, zegarka czy też smartfona, może coś o tym napisze jak na tym wyjeździe się to spisze. Z tym się zgodzę, że pokazywanie ekranu z naładowaniem power banka byłoby fajne, ale zarazem troszkę by zużywało baterii, więc coś za coś, ale ta belka ma widzecie byłaby fajna bo tak niby widzi się te kropki ale nie zawsze się idealnie wie ile tam jest, takczyszak zgodzę sie z tym, że sam w sobie power bank jest fajny, szybkie ładowanie i indukcja, może kiedyś Samsung zrobi power banka z 15W ładowaniem indukcyjnym, to byłoby fajnie