Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aby otworzyć się na nowe muszę mieć pewność, że starczy mi baterii😁

(Temat utworzony: 13-07-2023 09:22 PM)
164 Wyświetlenia
FG_Test23
Black Belt 
Opcje

image
Samsung power bank indukcyjny 10 000 mAh

image

5 Odpowiedzi
Skyler7799
Voyager
Opcje
Używam tego modelu polecam a najbardziej fajny bajer to ta ładowarka indukcyjna i sam powerbank jest solidnie zbudowany z przyjemnego w dotyku materiału. Chciałbym aby samsung wypuszczał szybciej powerbanki bo już są z technologią do tyłu. Fajną funkcją dla użytkownikowi galaxy tego banka byłoby pokazywanie ile ma % kiedy wepniesz ładowarka to widzisz ile ma % urządzenie ładujące a ile powerbanki na ekranie smartfona albo też dodać do tej całej belki w widżecie 😉20230714_230438_1000002289_1689368680.jpg
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Z tym się zgodzę. Indukcja się przydaje kiedy np. Idę i mam jeden kabel na usb typu C a znajomy nie ma i musi podładować ale ja też i wtedy jeden na kabel a drugi indukcja. W dodatku solidna budowa, fajnie się trzyma w dłoni i nawet teraz jadę samochodem i się dobrze trzyma w tej części przed kierownicą. Sam brałem ten power bank ze względu, na to że oferuje indukcję. Bo indukcyjne ładowanie samo w sobie w domu wydaje się bezużyteczne bo wolniejsze a i ładowarki drogie, ale taki power bank, to super opcja na naładowanie słuchawek, zegarka czy też smartfona, może coś o tym napisze jak na tym wyjeździe się to spisze. Z tym się zgodzę, że pokazywanie ekranu z naładowaniem power banka byłoby fajne, ale zarazem troszkę by zużywało baterii, więc coś za coś, ale ta belka ma widzecie byłaby fajna bo tak niby widzi się te kropki ale nie zawsze się idealnie wie ile tam jest, takczyszak zgodzę sie z tym, że sam w sobie power bank jest fajny, szybkie ładowanie i indukcja, może kiedyś Samsung zrobi power banka z 15W ładowaniem indukcyjnym, to byłoby fajnie
Skyler7799
Voyager
Opcje
Tjaa 7,5 w na ładowanie zegarka czy budsów wystarczy ale na smartfon to wolniutko więc by się przydało a co do pokazywania % naładowania powerbanka to miałoby by działać, że po przez ładowanie po kablu po usb są dostarczane informacje o kondycji baterii powerbanka jego cykli no i ogólnie technicznych parametrów takiego czegoś na rynku jeszcze nie ma więc fajnie by było, prądu by zużywało bo dodatkowy kontroler do obsługiwać tego ale to są niewielkie straty niż jakby ten powerbank miałby być non stop podłączony jakimś nadajnikiem aby przesyłać informację. Pozdrawiam 😁
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
No może np by się umieściło jakieś 12 500 mAh z czego takie 2500 by szły na taką technologię, jeśli chodzi o predkokosc to cóż trzeba czekać aż Samsung zaprezentuje nowe power banki, może się skusze i sprezentuje sobie drugiego jeśli by oferował mp 15W ładowanie indukcyjne.

Pozdrawiam i dobranoc 😁
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Mam to ,,cudo,,. Za skarby świata nie naładuje s23 dwa razy te 10K to bujda.
0 Like