Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Z fold 4

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 02-02-2024 02:40 PM)
218 Προβολές σελίδας
Airam7
Apprentice
Επιλογές
Καλό μήνα! Στην εξωτερική οθόνη δεν μεγαλώνουν τα γράμματα μόνο στην εσωτερική και σε έχω αλλάξει την γραμματοσειρά στις ρυθμίσεις.
Τι προτείνετε;
5 Απαντήσεις
EffieT
Moderator
Moderator
Επιλογές

Καλησπέρα! Μπες στις ρυθμίσεις, μετά κλείδωμα οθόνης και σου έχει να επεξεργαστείς το κλείδωμα οθόνης. 

Airam7
Apprentice
Επιλογές
Ευχαριστώ πολύ αλλά το πρόβλημα αφορά την αρχική οθόνη με διπλωμένο τηλ. Ενώ όταν το ανοίξω έχουν μεγαλώσει τα γράμματα.
EffieT
Moderator
Moderator
Επιλογές

Με συγχωρείς δεν το κατάλαβα. Αν θες μπορείς να μπεις στο site της samsung https://www.samsung.com/gr ​ , να επικοινωνήσεις μέσω chat και να πατήσεις την επιλογή 'Τεχνική Υποστήριξη', ώστε να σε εξυπηρετήσουν πλήρως από εκεί. 

Airam7
Apprentice
Επιλογές
Δεν πειράζει ευχαριστώ πολύ καλό βράδυ.
ΚατρινΣ
First Poster
Επιλογές
Καλημέρα
Είμαι κάτοχος του fold 4, προσφάτως παρουσίασε ένα πρόβλημα (κλείνοντας το, κλείνει κ η συσκευή!!)
Επικοινωνησα με την samsung μέσω του εξουσιοδοτημενο σέρβις...
Δεν ισχύει η εγγύηση. Έχει κάποιες γρατζουνιές στην εξωτερική πλευρά του κλεισίματος του.. Είπαν.. (οι διάγνωση έγινε μέσω φωτογραφιών.. 😂😂
Αναρωτιέμαι λοιπον: ένα τηλεφωνο με τόσο κόστος αγοράς από μια τόσο μεγάλη εταιρία χρησιμοποιηθεί τόσο φτηνά υλικά που μπορεί από κάποιες γρατζουνιές που προήλθαν μέσα σε μια γυναικεία τσάντα, ναι δεν μου έχει πέσει ποτέ ούτε είμαι κανένα παιδαρελι να το κακό μετά χειρίζομαι..Το έχω από την ημέρα αγοράς του, με την θήκη του, τα ακουστικά του κ το ρολόι του, αποφεύγοντας όσο μπορώ την χρήση του καθεαυτού τηλεφώνου σε δημόσιους χώρους κ εμφανίσεις!
Λυπάμαι, για να γλυτώσει τα χρήματα ή εν λόγου εταιρία... Όπου γρατζουνιά κ ακύρωση εγγύησης!!
Ελπίζω να έχουν μια καλύτερη λύση για μένα στην smartec..
Επίσης λυπάμαι που η αντιπροσωπεια δυσφημιζει το καλο ονομα της Samsung στην ελληνικη αγορά.
Δείτε λίγο..
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ΜΟΝΟ!