Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Z fold 4 da crash cand shimb pe ecranul mare

(Subiect creat la: 07-08-2023 11:20 PM)
585 Vizualizări
CoxCeiAlaCox
Explorer
Opțiuni
Salut,ma confrunt cu o problrma destul de majora,nu pot sa imi folosesc ecranul mare,de fiecare data cand schimb pe ecranul mare indiferent ca sunt pe aplicatie sau in home screen,telefonul produce un sunet static si imi da crash.***** vreo 10 secunde isi revine si ma pot intoarce la ecranul exterior,i-am dat restart,am dat wipe cache partition,dar la fel face.Tin sa mentionez ca azi dimineata mi-am updatat software-ul la cel mai recent
1 Soluţie
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare! Îți sugerez să megi la un centru service autorizat Samsung. Uite lista centrelor aici: https://www.samsung.com/ro/support/service-center/

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

7 Răspunsuri
RotaruAlexandru
Explorer
Opțiuni
Așa s-a întâmplat și cu telefonul meu (din Aprilie). Cred că din luna Mai am dus telefonul meu la un service Orange din Iași și după o săpt, mi s-a schimbat display-ul, bateria etc. și totul funcționează ca nou!
0 Aprecieri
CoxCeiAlaCox
Explorer
Opțiuni
Multumesc de raspuns!
luis_xa2_dynacord
Navigator
Opțiuni
Ai rezolvat problema?ce problema a avut pana la urma?
0 Aprecieri
CoxCeiAlaCox
Explorer
Opțiuni
Am dat telefonul in garantie unde mi-au schimbat ecranul bateriile si placa de baza.Asta s-a intamplat dupa ce am pus postarea,in mod ironic alaltaieri a reaparut exact aceeasi problema doar ca mi-a expirat garantia luna trecuta.Ecranul exterior functioneaza perfect dar cel principal nu poate fi folosit decat in unele unghiuri specifice....
luis_xa2_dynacord
Navigator
Opțiuni
Aceeași problema o au 90% din utilizatorii de samsung galaxy fold 4...care încă nu au aceasta problema o vor avea...iar cei de la service ridic din umeri,pe motiv ca ei nu ne pot ajuta cu nimic ca a ieșit din garanție. Dar totuși...nu trecuse nici un an de la ultima reparație de același gen...in fine...chiar dacă îmi place fold nu am sa îmi mai iau doar datorita acestor probleme care mai devreme sau mai târziu tot v-or aparea
0 Aprecieri
luis_xa2_dynacord
Navigator
Opțiuni
Ca aceeași problema o intampin eu
0 Aprecieri
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare! Îți sugerez să megi la un centru service autorizat Samsung. Uite lista centrelor aici: https://www.samsung.com/ro/support/service-center/

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!