Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Voucher accesorii 500 de lei_Vodafone

(Subiect creat la: 15-08-2024 02:03 PM)
336 Vizualizări
MihaiFechita
Explorer
Opțiuni
Ziua buna!
Am achizitionat un Fold 6 prin cei de la Vodafone, prin precomanda. La acel moment mi-au zis ca voi primi un voucher de 500 de lei cu care sa îmi pot lua accesorii de pe site-ul lor.
Au trecut mai bine de 3 săptămâni și acum nimeni nu mai are nici un răspuns. Ma plimba de la un departament la altul fără nici o rezolvare.
A mai achiziționat cineva de la ei prin același program? Dacă da, ați primit acel voucher/în cât timp?
Mulțumesc!
13 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Îți recomand să insiști la ei pentru acel voucher. Altă variantă nu prea văd. Și dacă ai și ceva scris (un e-mail cu răspunsuri, capturi de ecran cu oferta/comanda) poți face o reclamație la ANPC.
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Uite și eu, unul, când am făcut comanda online la Telekom de S24 Ultra pe care îl dețin în acest moment, era tot cu voucher de 500 de lei, dar au zis că acel voucher îl dau doar celor care se portează din altă rețea. Dar eu, nevrând să renunț la Orange, mi-am făcut abonament nou cu telefonul în rate și, dacă au zis că voucher nu dau decât la portare, nu am zis nimic. Și ce crezi? Am făcut abonamentul undeva în aprilie și, după câteva zile, mă trezesc cu mail de la Telekom cu voucher de 500 de lei. Deci Telekom au fost corecți.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Pachetul majoritar de acțiuni la Telekom România a fost achiziționat de Orange...
Așa se explică generozitatea nemților de la Deutsche Telekom.
😉
0 Aprecieri
niqqa
Explorer
Opțiuni
Vomafone cei mai mari țepari, nu recomand aceasta "retea" nici dusmanilor
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
De ce nu recomanzi?
Ai avut probleme cu ei personal sau ai auzit tu de la cineva?
Eu sunt la ei în rețea din 2016 și nu am avut probleme .

AdrianNicu
Apprentice
Opțiuni
Am aceeasi problema si ma muta de colo colo si pe mine. Baga o reclamatie scrisa intr-un vodafone (nu partener). De ex. eu am fost in Vodafone Magheru. Acum astept raspuns.
MihaiFechita
Explorer
Opțiuni
O sa fac și asta, da. Momentan se tot trimit mail-uri între ei. Imi lași un mesaj cu ce iti răspund?
0 Aprecieri
AdrianNicu
Apprentice
Opțiuni
Da, sigur.
0 Aprecieri
AdrianNicu
Apprentice
Opțiuni
Am primit intre timp voucherul. Sper sa rezolvi!
0 Aprecieri
MihaiFechita
Explorer
Opțiuni
Foarte tare, ma bucur pentru tine! 😊
Eu încă aștept 😂
Mulțumesc mult pt info, asta înseamnă că se va rezolva și la mine
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Aici citit cu atenție termenii și condițiile campaniei Vodafone? Poate e scris acolo și ceva legat de termen de primire a voucherului.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
MihaiFechita
Explorer
Opțiuni
Imediat după trecerea perioadei de 14 zile în care ai drept de retur (adica la 2-3 zile). Iar în loc de 2-3 zile au trecut vreo 3 saptamani
0 Aprecieri
_Naomi_
Student
Opțiuni

Cred ca si la Samsung era oferta asta; imi amintesc ca trebuia sa primesc voucher de 500lei pt precomanda, dar nu gasesc nimic; si nu mai gasesc nici informatii legat de campanie; a primit cineva voucherul?

0 Aprecieri