Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Recomandare husa Flip 6

(Subiect creat la: 07-10-2024 11:57 AM)
369 Vizualizări
FM4ro
Apprentice
Opțiuni
O rugaminte: ce husa recomandați pentru Flip 6? Preferabil albastru deschis sau transparent. Telefonul e albastru deschis. 
Cea de silicon originala nu are reviewuri ok, ca s-ar desprinde jumătatea superioara, altele ca nu se închide perfect telefonul, altele ca nu protejoasa zona de colț dinspre balamale. 
Nu știu ce sa aleg cât mai finuț dar sa și protejeze. Nu prea bulky. 

Totodată, are sens sa pun folie de protecție pe ecranul exterior? Nu va fi pe șantier dar am un strumf care e posibil, nu sigur, sa îl mai scape pe jos. 

Mulțumesc pentru recomandări. 
11 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Galaxy Z Flip6 are deja folie pe el, din fabrică, n-ai ce folie să-i pui.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
FM4ro
Apprentice
Opțiuni
Și pe ecranul exterior?
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ah, da, acolo poți să-i pui folie.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
FM4ro
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

As recomanda Spigen , dar e un pic bulky. Altceva nu imi vine in minte.
Fac si cei de la Pitaka, dar cineva a spus ca a facut retur din cauza ca nu se pliaza cum trebuie.
Folie pentru ecreanul exterior eu zic ca nu ai nevoie, mai ales daca mergi pe o husa buna.
Daca vrei sa il protejezi de zgarieturi, atunci poti merge pe ceva de silicon.

ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salut. Da eu am comandat pe albastru și într-adevăr nu se mai inchide perfect. Acum am dat comanda de una vetter, astept sa sosească sa vad cum se "mulează " pe telefon.
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Imi dau si eu cu o parere. Cel putin eu, recent am descoperit Ringke. Mi se par ok, din punct de vedere al protecției, sunt slim si nu retin amprente..
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Eu sincer acum îl țin fara husa, chiar îmi place cum sta în mana, iar pe culoarea neagra este mai frumos !
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salut. Am primit husa vetter, dar tot nu se închide perfect. Cred ca ceva nu este în regula, chiar doi producători mari de huse premium sa dea gres?20241008_102026_1000041036_1728372070.jpg20241008_103005_1000041040_1728372683.jpg20241008_102056_1000041034_1728372064.jpg20241008_102050_1000041035_1728372067.jpg
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, ca și recomandare, mergi pe una Spigen, ori mergi în Mall și vezi pe la insulitele sau magazinele de huse, ce husa sta cel mai bine pe el și îl protejează cel mai bine.
Eu am ales a doua varianta în cele mai multe cazuri.
Bafta!👏
0 Aprecieri
FM4ro
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc
0 Aprecieri