Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme fold 3

(Subiect creat la: 28-02-2023 11:42 AM)
1502 Vizualizări
MarianL
Explorer
Opțiuni
Salut.
Din cand in cand, butonul de pe lateral ce deblocheaza ecranul nu functioneaza in sensul ca ecranul ramane blocat. 
Am facut toate testele, telefonul pare in regula. 
Apare cand vrea el, daca acum il inchid si l deschid de 10 ori, merge fara pronleme, deci nu e ceva hardware. Scap de grand reset, oare? 
24 Răspunsuri
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Salutări, dețin același model de telefon pe care îl ai și tu, nu am această problemă.

Dacă ai făcut testele și au mers, înseamnă că cel mai probabil ar fi o eroare de software. Acesta ar fi primul lucru pe care l-aș încerca dacă aș fi în locul tău, îți faci un backup pe Smart Switch, Samsung a simplicat foarte mult procesul de-a lungul timpului.
0 Aprecieri
MarianL
Explorer
Opțiuni
Daca fac backup, probabil bugul va reveni. Cred ca trebuie instalat manual din nou. Nu am reusit cu stwrgeri de cache, etc.
0 Aprecieri
GeorgeGP
SuperStar
Opțiuni
Încearcă un wipe cache partition din recovery mode și repair apps din același meniu de recovery, poate se rezolvă, problema o ai după actualizare la sistem sau pur și simplu dintr-o dată?
MarianL
Explorer
Opțiuni
Wipe cache am facut fara rezultat, am repetat acum odata cu repararea aplicatiilor. Sa vedem daca mai face.
0 Aprecieri
GeorgeGP
SuperStar
Opțiuni
Înțeleg, mai poți instala și Good Guardians de la Samsung din Galaxy Store și rulezi apoi Galaxy App Booster pentru optimizarea aplicațiilor atât de sistem cât și cele instalate de tine. Ar trebui sa se rezolve în prealabil. O eroare în sistem apărută.
0 Aprecieri
MarianL
Explorer
Opțiuni
Astea deja le am.
0 Aprecieri
MarianL
Explorer
Opțiuni
Dintr o data a aparut...
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Faci backup nu ca să rezolvi acea problemă. Pentru a nu pierde datele în caz că se întâmplă ceva. Dacă ajungi în service cu el oricum vor face ei resetare generală aşa că acel backup te ajută în primul rând pe tine, nu pe vreunul din noi.
Iar dacă are toane evident că poate fi vorba de software, colegul @RapierXDA ți-a recomandat Safe Mode tocmai din acest motiv.
În Safe Mode rulează doar aplicațiile aferente sistemului de operare, nu cele instalate ulterior de tine.
Eu am înțeles ce ai scris mai târziu că nu poți sta în SafeMode zile întregi să constați dacă apare sau nu problema, dar de verificat o poți face măcar câteva minute în acest context.
Poate apare problema imediat, nu poți şti dacă nu testezi.
Altfel resetare generală cu reinstalarea cât mai curată a aplicațiilor(nu din backup neapărat dacă vreuna din ele poate genera acea problemă), refaci şi înregistrarea amprentei/amprentelor şi ştii că "pleci la drum" cu un software curat.
Dar asta cu resetarea generală doar dacă orice altă soluție nu te ajută, o laşi ca variantă finală înainte de a ajunge cu el într-un service autorizat.
Cred că pur şi simplu nu ar trebui să excluzi nici că ar putea fi o problemă hardware care nu se manifestă spontan. Verifici prin eliminare cauzele până a ajunge la service.
Mai poți curăța şi cache-ul şi datele de la aplicația de sistem care este responsabilă cu amprentele, reînregistrându-le ulterior de la 0 să vezi cum reacționează după.
Aceasta din captura ataşată.

Screenshot_20230228_141022_Settings.jpg
0 Aprecieri
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Te sfătuiesc să faci backup doar la lucrurile importante, însemnând poze, videoclipuri, contacte. Nu face backup la setări sau orice altceva ce ține de sistem. Păstrează acea parte fresh
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @MarianL !

Ce buton lateral apare când vrea el, că nu înțeleg? Din câte știu Fold are senzor de amprentă fizic, pe un buton lateral. 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
MarianL
Explorer
Opțiuni
Pai ala, cateodata nu functioneaza, apas pe el de zeci de ori si nu deblocheaza ecranul, isi revine când vrea el.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Și ai observat că acest comportament a început după ultima actualizare de software? Că atunci s-ar putea să fie vreun bug, altfel poate ar trebui să mergi cu el la un centru service autorizat Samsung, pentru o evaluare.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
MarianL
Explorer
Opțiuni
Nu, face dinainte de ultimul update. Am vb cu cei de la service ul online, au investigat si au zis ca tel e k. Deci, e din soft cred...
0 Aprecieri
GeorgeGP
SuperStar
Opțiuni
Dacă nu rezolvi in niciun fel prin ce te-am sfătuit rămâne să-i faci un reset din fabrică fara back-ul pus. Vezi cum se comportă și pe urmă instalezi aplicațiile manual nu din back.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ca sa inteleg mai bine.... De aprins aprinde ecranul (adica butonul si contactul in sine functioneaza) dar nu se deblocheaza? In acest caz problema pare sa fie la senzor/amprenta nu la buton. Ai incercat sa resetezi amprentele si sa le bagi din nou? Recomand sa iti pui acelasi deget de 2 ori pt o acuratete mai ridicata.

In Safe Mode ai incercat sa vezi cum merge?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
MarianL
Explorer
Opțiuni
Cand il apuca, butonul nu are nici un efect. Nu i chestie de amprenta ca nu tinde sa aprinda ecranul deloc. In safe mod n am incercat, il apuca la cateva zile.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ok. E clar atunci, nu intelesesem exact. Verifica in Safe Mode, ca sa eliminam o problema software. Daca face la fel in Safe Mode, trebuie mers la service. Daca nu face la fel, un reset to factory ar fi solutia. Am zis sa verifici ca sa nu faci reset degeaba

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
MarianL
Explorer
Opțiuni
Pai faca face la 2,3 zile cand vrea el, ce fac, stau in safe mod cu el?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Depinde ce preferi mai mult....sa stai in Safe Mode un timp sau sa il resetezi si reinstalezi de la zero fara backup. Stiu ca nu este placut dar nici problema pe care o ai nu este placuta. Daca iti ia putin sa setezi aplicatiile de baza ***** un reset, fa direct reset, pana la urma nu este vorba decat de timp

nu_3456
First Poster
Opțiuni
Am o problemă în legătură cu ecranul de la telefonul galaxy z fold 3.Tot apar pixeli colorați chiar și dacă nu am scăpat telefonul din mână.Se poate rezolva cumva?
0 Aprecieri