Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme apel Fold 4 - Vodafone

(Subiect creat la: 02-11-2023 07:53 PM)
345 Vizualizări
Benjaminn
Pathfinder
Opțiuni
Salutare!
Am o problema cu un samsung fold 4 in rețeaua Vodafone(ultima versiune one ui 5.1.1) ce persista de cca 1 luna. Când sunt într-un apel telefonic iar altcineva mă sună, îi închide apelul celui cu care vorbesc în acel moment ca sa mi afișeze apelul următor. Mentionez ca inițial facea asta doar pe android auto ulterior a început sa faca la fel și in apel pe telefon. O alta problemă ce persista de cateva zile, in timpul apelului, indica 5g semnal full dar se întrerupe atat de rau încât nu pot purta o conversație. A mai avut cineva probleme similare? Ori cunoaște cineva vreo rezolvare? Mulțumesc!
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Prima partea, ceea cu al doilea apel este ciudată și ar putea sa apară dacă nu mai e suficientă memorie liberă, dar aici nu e cazul, sau probleme de rețea sau semnal. Folosești un singur SIM sau două?
Calitatea slabă a convorbirii este cauzată în general de un semnal slab, interferențe sau utilizatori prea mulți pe același releu/ router. Chiar dacă la 5G semnalul este bun, apelul telefonic se face pe rețeaua 4G care este activa simultan cu 5G (care este doar pentru date mobile) și e posibil ca pe 4G să fie problema. De asemenea, dacă este activ wifi call (apel wifi) atunci apelul se realizează prin wifi, și dacă semnalul este slab și/sau ești conectat pe banda de 2.4GHz, acesta are foarte multe interferențe, inclusiv de la bluetooth sau alte rețele wifi din jur.

Ce poți încerca, să folosești o altă cartelă SIM, sau măcar să o cureți pe cea actuală, să oprești wifi dacă este activ, și eventual să treci pe 4G să vezi cum e semnalul.
Poți sa resetezi setările de rețea din Setări > Gestionare generală> Resetare > Resetare setări rețea. După aceasta o să trebuiască sa refaci setările wifi și conexiunile bluetooth.
Cauze pot fi multe, și doar prin eliminare poți găsi de unde vine problema.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

4 Răspunsuri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Prima partea, ceea cu al doilea apel este ciudată și ar putea sa apară dacă nu mai e suficientă memorie liberă, dar aici nu e cazul, sau probleme de rețea sau semnal. Folosești un singur SIM sau două?
Calitatea slabă a convorbirii este cauzată în general de un semnal slab, interferențe sau utilizatori prea mulți pe același releu/ router. Chiar dacă la 5G semnalul este bun, apelul telefonic se face pe rețeaua 4G care este activa simultan cu 5G (care este doar pentru date mobile) și e posibil ca pe 4G să fie problema. De asemenea, dacă este activ wifi call (apel wifi) atunci apelul se realizează prin wifi, și dacă semnalul este slab și/sau ești conectat pe banda de 2.4GHz, acesta are foarte multe interferențe, inclusiv de la bluetooth sau alte rețele wifi din jur.

Ce poți încerca, să folosești o altă cartelă SIM, sau măcar să o cureți pe cea actuală, să oprești wifi dacă este activ, și eventual să treci pe 4G să vezi cum e semnalul.
Poți sa resetezi setările de rețea din Setări > Gestionare generală> Resetare > Resetare setări rețea. După aceasta o să trebuiască sa refaci setările wifi și conexiunile bluetooth.
Cauze pot fi multe, și doar prin eliminare poți găsi de unde vine problema.
Benjaminn
Pathfinder
Opțiuni
Am rezolvat, mulțumesc mult!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cum?

Benjaminn
Pathfinder
Opțiuni
Am schimbat sim-ul, din păcate doar una am rezolvat 😅