Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

One ui 8 ??

(Subiect creat la: 14-04-2025 11:02 AM)
302 Vizualizări
I0nut
Voyager
Opțiuni
Am gasit acest articol dar cred ca este fake, pare atat de real dar nu cred ca are cum sa fie corect...
Abia a iesit one ui 7 dar el are one ui 8 pe flip 6

12 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu cred ca e fake. Vedem ce zice și Tarun, eu pe el îl urmăresc pe X și informațiile sunt cât de cât ok1744617968809.jpg
MariusG14
Black Belt 
Opțiuni
balanel
Voyager
Opțiuni
Abia a iesit one ui7 la Samsung dar in iulie,august se lanseaza Google Pixel 10 cu android 16 si este oficial.
I0nut
Voyager
Opțiuni
De asta si sistemul sa vina asa rapid.... totusi mi se pare un haos, abia sa așteptat one ui 7, nu stiu despre one ui 8 ce ar putea aduce mai nou sai mai mult ca 7, ar fi ok daca ar muta iconitele de ceas si baterie mai in margine ca au un gol acolo care zici ca imi produce adhd... oricum ei sau referit la 7 ani de update dar eu stiu daca vor fi si 7 actualizari de android sau se pare ca se schimba situatia 😅
RaphaWarrior
Legend
Opțiuni
Deci pana la urmă Google Pixel o să aibă Android 16 prin iunie iar noi vom avea Abdroid 16 cu One UI 8 tot în iunie doar că la anul ??!!😂😂😂😂😂
MariusG14
Black Belt 
Opțiuni
Sigur nu, Pixel nu are UI separat. Cred ca cele mai mari provocari au fost si mai sunt cu UI7.
UI8 nu se pare sa fie cu modificari majore, cu datele ce se gasesc neoficial pana acum.
RaphaWarrior
Legend
Opțiuni
Ma refer că Google Pixel va avea Android 16 prin iunie ! Nu e logic ? Sau cum ?🙏😊
MariusG14
Black Belt 
Opțiuni
Eu zic ca nu va avea Samsung Android 16 peste un an.
0 Aprecieri
MariusG14
Black Belt 
Opțiuni
Nu m-am exprimat corect poate, sigur va fi mult mai rapida lansarea.
0 Aprecieri
balanel
Voyager
Opțiuni
Pixel-ul nici nu are nevoie de UI. Pixel are cel mai curat android deoarece e conceput de google.
MariusG14
Black Belt 
Opțiuni
Cam asta am zis si eu ca le e mai usor fiind si proprietari si neavand o interfata personalizata. Pentru mine personal ONE UI de la Samsung a cea mai buna si estetica interfata personalizata a unui sistem de operare. Desi mai mult de 10 ani am folosit HTC Sense, care daca ar mai fost dezvoltat rivaliza cu One UI azi.
0 Aprecieri
MariusG14
Black Belt 
Opțiuni

O interfata toate trebuie sa aiba, Google e cel mai aproape de stoc. Nu e nici o suparare, e ok sa avem puncte de vedere diferite.

Are UI mai simplu sa zicem :smiling-face:

0 Aprecieri