Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

One UI 7.0 pe Fold 3. Poate fi riscant upgrade-ul pe un telefon din 2021?

(Subiect creat la: 28-05-2025 07:40 AM)
123 Vizualizări
Geo89
Pathfinder
Opțiuni
Salut! A facut cineva acest upgrade software pe Samsung Fold 3? Imi puteti spune opinii sincere despre functionaerea telefonului dupa upgrade (consumul bateriei, rapiditatea functionarii, probleme hardware etc)? Are rost sa fac acest upgrade de Android si One UI? 
Am trecut prin niste evenimente neplacute dupa upgrade-uri de soft (treceri la Android superior) in trecut cu un Samsung S10 si chiar si cu acest Fold 3, care s-au rezolvat la service, prin inlocuiri de componente (la S10 s-a stricat procesorul, iar bateria seca vazand cu ochii, la Fold s-a ars placa de baza), noroc ca erau in garantie si nu m-a costat nimic.
2 Răspunsuri
Benjaminn
Pathfinder
Opțiuni
Eu am făcut update la one ui 7 pe Fold4 si sunt mulțumit, bateria chiar mi se pare ca s-a îmbunătățit o idee, poate 5%, maxim 10% de autonomie. Singurul bug care îl vad este la now bar, fiind microbist, îmi apare dispare random meciul echipei mele preferate, oricum pe one ui 6 nu era deloc, deci eu unul recomand!
Geo89
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc pentru pont! 🙏O să mai aștept minim o opinie, poate mai vede postarea și cineva cu Fold 3, sâ fiu sigur câ nu fac rău telefonului, mâcar pânâ în noiembrie când sunt șanse să îmi iau un S25
0 Aprecieri