Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Galaxy Fold4 când primește One UI 5 și Android 13 în Romania?

(Topic created on: 15-11-2022 04:43 AM)
410 Views
luis_xa2_dynacord
Navigator
Options

Sau dacă mă poate îndruma cineva cum sa pot proceda să obțin și eu one ui 5 și android 13 mai repede pe fold 4 mi-ar fi de ajutor...mulțumesc anticipat

15 REPLIES 15
jocurileluminii
Voyager
Options
De curiozitate, la ce te-ar ajuta dacă îl vei obține mai repede?
Vlad1981
Legend
Options
Nu înțeleg nici eu de ce lumea nu are răbdare sa le vina rândul ca de primit îl vor primi. Acum din a doua parte a lunii ar trebui sa primească și Fold 4
luis_xa2_dynacord
Navigator
Options
Că unii au dat 90 de mil pe un smartphone și nu au primit ceea ce alții care au dat 2000 de Ron au primit deja...ești lămurit acum?
Vlad1981
Legend
Options
Cine te pune sa dai 90 de milioane pe un telefon? Face de mâncare, spala haine? Cu unul de 2000 faci 90 și ceva la suta ce faci cu unul de 9000. Luna asta o sa primești pe Fold 4 actualizarea dar trebuie avut răbdare. Cu răbdarea treci marea, asa se zice ! Eu în decembrie primesc pe A52s și am răbdare ca nu se termina lumea.
0 Likes
luis_xa2_dynacord
Navigator
Options
Nu ți-a cerut nimeni părerea la ce telefon să îmi cumpăr...imi iau ce îmi place...ce imi permit ...și de copil am avut numai flagshipuri ...de ce aș face acum invers și să îmi cumpăr un midle sau mai rau de atât?nu este vorba că face mâncare sau altele...in mare parte face ceea ce și așteptăm de la el...cu unele minusuri...care probabil se v-or mai îndrepta cu viitoarele update-uri...
Vlad1981
Legend
Options
E treaba ta ce îți cumperi dar mereu modele mai scumpe primesc primele actualizarea începând cu S-urile dar trebuie avut răbdare.
0 Likes
EmilianN
Community Manager
Options

@Vlad1981 & @luis_xa2_dynacord 

Așa începe cearta, nu scoateți cuțitele, hai să rămânem la subiect.

@EmiliaDuna a dat link către calendarul oficial pentru România, alte informații în plus nu există.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
P3tr1
Black Belt 
Options
Si logica samsung e una ciudată
Toata seria s20 a primit one ui 5 si s21 dar fe-urile au si uitat că le-au lansat,jumatea lunii și nici urmă de update în vreo țară
jocurileluminii
Voyager
Options
Fără a fi ironic în vreun fel, cred că cel mai bine trimiți sugestia ta direct către Samsung astfel pe viitor să se gândească și la acest aspect când programează actualizările. Spor!
luis_xa2_dynacord
Navigator
Options
Asta vreau să aflu și eu...cum ar fi camera...de care sincer nu sunt foarte mulțumit în comparație cu iPhone 14 pro max...test făcut de mine cu fold 4 meu și iPhone 14pro max al unui prieten...și noaptea...și ziua...și pe orice mod...mult prea multa neclaritate in poze fata de iPhone 14 promax
0 Likes
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Options
0 Likes
luis_xa2_dynacord
Navigator
Options
Noiembrie...ms...mai am de așteptat probabil până spre sfârșitul lunii...multumesc
Flavius16
Apprentice
Options
Cat tine bateria după trecerea la android 12?
0 Likes
luis_xa2_dynacord
Navigator
Options
Jumătate de zi daca îl folosesc intens...și o zi daca îl folosesc doar maxim 2 ore fb...insta...etc...bateria pentru mine nu este o problema...pentru asta l-am luat..să îl folosesc
0 Likes
luis_xa2_dynacord
Navigator
Options
Pentru mine bateria nu reprezintă un dezavantaj la nici un telefon...nici o baterie nu va tine la fel de la o persoana la alta..decât dacă toți îl folosesc la fel..în aceleași aplicații,jocuri etc și aceleași condiții de exploatare....cel mai mult mă ținut o zi jumatate...mai mult de atât nici o data...totul depinde de fiecare cât și cum îl exploateaza
0 Likes