Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Flip 4

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
89 Vizualizări
law
Helping Hand
Opțiuni
Salut 

Azi telefonul soției, un Flip4 a avut parte de un eveniment nefericit, i-a apărut o pata neagra pe ecran (mai puțin partea de sus si partea de jos ,foarte putin).
Acum doi ani am schimbat folia de protecție cu care era dotat,in ultima perioadă această dădea semne ca ar trebui schimbată din nou,din păcate nu am apucat sa fac acest lucru.
Întrebarea mea:cum recuperez contul,agenda....,având in vedere ca telefonul e blocat pri pin pe care nu mai pot sa îl introduc?Am încercat metoda cablu la laptop,nimic.
Orice funcție,aplicație îmi solicita acest pin care nu mai funcționează. 

Rog suport!!!
5 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dacă ai avut sincronizat contul Google cu aplicația Contacte (Agenda) te poți conecta pe un alt telefon cu același cont și acolo poți vedea lista de contacte salvate.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Poți folosi un Hub usb și un mouse/ tastatura. Dacă nu este vizibil ecranul, atunci ai nevoie și de un TV și un hub usb-c cu HDMI.
law
Helping Hand
Opțiuni
Mda,mai complicat sau nu ma descurc eu
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Este singura metodă să deblochezi telefonul dacă ecranul nu răspunde și nu ai sau nu poți folosi deblocare biometrică.
Dacă ai backup la datele de pe el atunci le poți restaura pe un alt telefon din backup, altfel doar cu metoda de mai sus.
law
Helping Hand
Opțiuni
Ok,rămâne sa fac rost de alt telefon, m-a luat pe nepregătite
Acum am introdus cartela pe un Nokia 6310🤣🤣🤣