Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Facebook/Instagram stories afișate greșit pe Z Fold 2

(Subiect creat la: 29-09-2020 12:06 AM)
814 Vizualizări
UnuSebastian
Apprentice
Opțiuni

Bună ziua. Pe Z Fold 2 story-urile Facebook/Instagram nu sunt afișate corespunzător. Folosesc deja Good Lock (instalat forțat, nu e disponibil în România) pt corectarea aplicațiilor care nu sunt adaptate acestui display însă story-urile respectivelor aplicații tot nu funcționează corespunzător. Practic le vad pătrate iar partile sus/jos ale pozelor/filmărilor sunt tăiate. Doar story-urile făcute orizontal sunt vizibile cum trebuie. Vreo idee? Mulțumesc 

0 Aprecieri
10 Răspunsuri
Axle
First Poster
Opțiuni
Buna, eu am s8 si am exact acceasi problema. Am întrebat pe cineva legat de această situație dar mi s-a spus că nu se poate rezolva. 😞
0 Aprecieri
UnuSebastian
Apprentice
Opțiuni
Ciudat, nu ar trebui sa se întâmple asta pe un seria S din moment ce ai un raport de ecran mai "corect". Lasă aici un screenshot te rog.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,
@UnuSebastian  , nu stiu daca o sa reusesti ceva pe fold, dar merita incercat.

1. Deschide aplicatiile recente si dai pe iconita aplicatiei care face asa (in partea de sus in recente) si apasa pe "change aspect ratio" (nu stiu cum e in Romana daca e telefonul in Romana).
2. Settings - Display - Full screen apps - dai pe ON la aplicatia respectiva
@Axle  - la tine s-ar putea sa se rezolve cu una din astea.

0 Aprecieri
UnuSebastian
Apprentice
Opțiuni
Salut, nu am change aspect ratio acolo... Poate din cauza versiunii de soft, deși am ultima varianta 🤔 iar full screen apps e deja activ in setări. Cred ca nu e adaptata aplicația pentru acest ecran. Deși sunt curios sa vad cum s-ar vedea pe o tableta obișnuita un story, însă nu am una 😅
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Din ce am citit nu prea tine de Samsung ci de dezvoltatorii aplicatiilor. SI da, e din cauza ca nu e adaptata pentru ecranul tau. Ma gandeam ca poate poti forta cumva daca schimbi aspect ratio, dar se pare ca nu.
Pe S8 s-ar putea sa functioneze ce i-am recomandat eu, pentru ca nu ar trebui sa fie de la aplicatie.

0 Aprecieri
ThunderHydraTM
Pioneer
Opțiuni
Trebuie sa astepti pentru o optimizare.
UnuSebastian
Apprentice
Opțiuni
Sa speram cat mai curând, ca Zuckenberg e utilizator Samsung 😂
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salut @UnuSebastian !

Cum se mai văd story-urile pe telefonul tău? A intervenit vreo schimbare?

Eu cred că telefonul este OK, nu are nimic defect. Cred că, pur și simplu, este vorba despre faptul că Samsung a venit pe piață cu un nou tip de ecran, o rezoluție atipică, la care dezvoltatorii de aplicații încă nu au apucat să se adapateze. Ține de optimizarea aplicației, că o numim Facebook, Instagram sau mai știu eu ce, și mai puțin de telefonul Samsung în sine. Așa mi se pare logic. 

Ia spune-mi, problema semnalată de tine o ai și pe ecranul frontal? Nu cred, mai mult ca sigur că acolo se văd ok paginile, așa-i?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

Hello

Screenshot_20201018-162532_Instagram.jpg

Screenshot_20201018-162657_MultiStar.jpg

Screenshot_20201018-162717_MultiStar.jpg

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

O sa primesti pe Fold un "ditai" update-ul care va aduce multe chestii noi. Poate se mai rezolva si din micile probleme de optimizare a aplicatiilor si etc. Cred ca o sa apara cat de curand, tocmai am citit stirea (nu stiu cat de repede ajunge pe la noi).

0 Aprecieri