Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Daca nu mai am factura cum pot da telefonul in garantie ?

(Subiect creat la: 10-12-2023 02:21 PM)
1578 Vizualizări
darius9965
Apprentice
Opțiuni
Daca nu mai am factura cum pot da telefonul in garantie ?
9 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Depinde de unde este cumpărat. Dacă este online, sau de la Altex și ai cont, atunci găsești factura în cont. Altfel fără factură nu poți.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Dacă nu mai ai bonul fiscal nu mai poți trimite telefonul în garanție din păcate.
O singura varianta, dar nu sunt sigur este aceea de a te duce in respectivul magazin și sa le dai datele tale. Poate atunci când l ai cumpărat ți au cerut datele ( Nume , nr tel) și a rămas acolo și factura telefonului.
Eu când mi am luat A54, mi au cerut la casa, un număr de telefon. Bănuiesc ca au avut nevoie de el pentru a rămâne acolo o copie după bon ( în baza de date) Asta sa întâmplat la Altex.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
O sa te găsească în baza de date de unde ai cumpărat telefonul .Magazin fizic sau online?
darius9965
Apprentice
Opțiuni
Online de la samsung.com
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Îl trimiți la ei și o sa te găsească, stai linistit .
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Uite aici mai multe detalii despre garanție: https://www.samsung.com/ro/support/warranty/
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Nu ai pe spatele telefonului cu un cod QR acel timbru poate fi folosit și ca garanție dar depinde de unde l ai luat pentru că eu când l am luat pe al meu l am luat de la Digi și când am primit telefonul în cutie are pe spate un mic timbru cu un cod QR care are și email ul are mai multe chestii acolo și garanția telefonului
Members_1W8zXzc
First Poster
Opțiuni

Raspunsul oficial al celor de la samsung este ca garantia este nula daca nu ai si factura sau bon de casa eliberat de vanzatorul telefonului.  Acestea pot fi si copie xerox, nu originale, dar trebuie trimise in service odata cu telefonul. Daca trimiteti in service telefonul fara aceste acte ei va solicita plata reparatiei.

0 Aprecieri
Members_3sjvCyE
First Poster
Opțiuni

Numai in Romania e treaba cu factura ca să ne jefuiasca.si sa nu își onoreze contractele.Eu propun sa cunparati de pe Amazons sau alte siteuri.

0 Aprecieri