Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

CONCEPT: telefon Z Flip care se pliază și pe ecranul exterior

(Subiect creat la: 09-01-2024 12:29 PM)
387 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

CNET scrie că a văzut la CES 2024 un concept de telefon Samsung Galaxy Z Flip care se pliază și pe ecranul principal.

Adică se pliază așa.

Cum vi se pare?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
5 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Sicer la cat e de sensibil acel ecran, eu nu ii vad sensul. Ar insemna sfarsitul gamei Z daca ar scoate pe piata asa ceva si ecranul s-ar distruge in cateva zile de tinut in buzunar. Mai bine ar lucra la ecranul principal sa il faca mai rezistent si sa scape de folia aia oribila 😁

PS. Mie mi se pare oribila orice folie pe ecran, dar mai ales cele de plastic/silicon 🙂

taiunelu
Voyager
Opțiuni
Părerea mea este că acest sistem de pliere e ecranului va ceda în timp .Nu știu cum funcționează plierea, dar am o experienta neplăcută cu o tabletă ASUS zenPad 8.0 în configurație cu un PAD-23 AUDIO COVER_CA71 . Audiocover foarte bun ,cu 5 minidifuzoare incorporate ,egalizator ,interfață UI pe tabletă ,încărcare prin conectorul tabletei ,etc . Device-ul era gen flip ,demontai capacul tabletei ,pe care o introduceți în audiocover ,folosind și bateria acestuia .Dar ,după un număr de deschideri-inchideri ,se întrerupea banda de legătura între cele două fețe .Interfața era o minunăție, și, fiindcă device-ul nu se putea repara , am profitat de garanție și am primit altul .La fel am pățit și cu ăsta .Eu nu știu cum se face legătura între cele doua "semiecrane" la ZFlip5 dar ,dacă e legătură fizică și nu e o "balama " cu conectori wireless ,nu vad cum ar rezista în timp . Ca sa va faceți o idee despre ce-am pățit : https://manualzz.com/doc/fr/65918564/asus-asus-zenpad-7.0-audio-cover-ca71--z370-series--table...
De fapt ,Asus le-a și scos din producție din cauza eșecului soluției constructive .
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Ecranul rezista destul de bine datorita faptului ca se mentine o curbura minima in zona de pliere, deci practic ecranul doar se curbeaza, nu este impaturat ca si o hartie. Dar problema la acel concept este ca, avand doar folia din plastic, nu un invelis din sticla, protectia la lovituri sau apasari este zero. Sa nu mai vorbim de o cheie sau o capsa in buzunar care ar atinge ecranul. Viitorul e posibil sa il reprezinte pliabilele, acestea avand avantajul ca sunt compacte cand ai nevoie de mobilitate si mari cand ai nevoie de un ecran mare, practic imbina doua categorii diferite de telefoane. Dar inca mai este de lucru la ele pana ce o sa concureze ca si functii si fiabilitate cu un flagship.

GeorgePreda
Legend
Opțiuni
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Super tare, impresionant.
0 Aprecieri