Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Camera de selfie aburită

(Subiect creat la: 02-09-2024 10:40 AM)
529 Vizualizări
Benjaminn
Pathfinder
Opțiuni
Salutare!
Detin un fold 4 la care acum câteva săptămâni am avut o problema cu balamaua, l-am dus la Samsung la service, cei de acolo au înlocuit piesele respective, totul bine. 
Acum 2 seri m-a prins o ploaie iar telefonul s a udat destul de serios iar a2a zi l-am găsit cu camera de șefie de pe ecranul mic aburita. Ideea e ca el s-a mai udat în trecut și n-a avut nimic. Eu presepun ca are legătură cu recapsularea de acum cateva săptămâni. A mai fost cineva intr-o situație similara? Mai tine de garanția telefonului, de garanția manoperei ori trebui in regim propriu?
8 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Poate a făcut condens de la diferența de temperatură. Lentila a rămas aburită sau s-a disipat, la un moment dat?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Benjaminn
Pathfinder
Opțiuni
2 zile de la incident, încă este aburita,
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Este posibil să dispară, în timp, dar mai bine mergi cu el la service.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. In telefon intra si iese aer pentru a se egaliza presiunea iar acesta poate avea o umiditate crescuta  si face condens. Dar in general se intampla rar asta si ar trebui sa dispara de la sine destul de repede. Incearca sa scoti tavita de la SIM afara (sa intre mai mult aer in telefon) si lasa-l asa o vreme si vezi daca nu dispare. Daca nu, e posibil sa fie o problema cu etanseizarea si sa fi intrat apa in el.

Benjaminn
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Încearcă sa scoți tavita SIM asa cum a spus @AplhaBlue și dacă nu dispare condensul de acolo nici asa, mergi într-un service autorizat Samsung pentru investigatii
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Daca s-a udat destul de serios, atunci cred ca e mai degraba de dus la service. Nu cred ca recapsularea ar fi generat problema aburirii camerei selfie
0 Aprecieri
Benjaminn
Pathfinder
Opțiuni
Am fost cu el la service, cei de acolo nu au negat ori infirmat faptul ca ar fi avut legătură cu recapsularea dar l-au recapsulat menționând ca-l vor ține mai mult la presă. De atunci n am mai întâmpinat vreo problema dar nici nu a mai fost expus la lichide.
0 Aprecieri