07-07-2022 07:38 PM - τροποποιήθηκε 07-07-2022 07:43 PM
στις 07-07-2022 07:44 PM
στις 07-07-2022 09:07 PM
στις 07-07-2022 10:06 PM
στις 04-09-2022 04:17 PM
UPDATE: από το κινητό σαν concept κλπ ήμουν πολύ ευχαριστημένος πέραν του θέματος με το προστατευτικό οθόνης και την διάρκεια μπαταρίας η οποία ήταν ομολογουμένως πολύ κακή. Δεν ήμουν όμως διατεθειμένος να πληρώνω 40 ευρώ κάθε φορά που παρουσίαζε θέμα το προστατευτικό οθόνης. Το κινητό ήταν ωραίο σαν εμπειρία αλλά θεωρώ ότι η Samsung έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της για να το τελειοποιήσει. Για αυτό και όταν είχα πάει Λονδίνο περίπου 2 βδομάδες πρίν την κυκλοφορία του Z4 αποφάσισα να κάνω trade-in το Fold 3 για το S22 Ultra με όφελος €710 !! και δωρεάν buds και smart tags. Και το δέχτηκαν με το maximum όφελος στο trade in ενώ υπήρχε εμφανές πρόβλημα στην μεμβράνη! Η εξυπηρέτηση της Samsung Hellas είναι κάκιστη για κινητό σχεδόν €2000. Foldable θα αγόραζα ξανά μόνο εαν ήμουν σίγουρος ότι η Samsung θα κάλυπτε το προστατευτικό οθόνης όπως γίνεται σε χώρες του εξωτερικού. Το θέμα του προστατευτικού οθόνης είναι ένα πρόβλημα που έχει σχολιαστεί αρκετά σε online forums αλλά δυστυχώς κανένας YouTuber/reviewer δεν αναφέρει. Για μένα είναι ο κύριος λόγος που δεν θα αγόραζα ξανά foldable στο άμεσο μέλλον.
στις 14-11-2022 07:24 PM
στις 10-02-2023 07:16 PM
Samsung galaxy zfold 3 αγορασμένη πριν από 13 μήνες με επέκταση εγγύησης για 2 χρόνια , ενώ την είχα πάνω στο γραφείο άρχισε να μαυρίζει η κεντρική οθόνη μέχρι που έγινε τελείως μαύρη. Όταν το πήγα στο σέρβις μου είπαν ότι θα περάσει τεχνικό έλεγχο (εξειδικευμενο, οπως ειπαν) για τυχόν κραδασμούς από τυχόν πεσίματα και διάφορα αλλά τέτοια. Η απάντηση τους ήταν ότι λόγο εκδορών στο περίγραμμα της εξωτερική οθόνης δεν καλύψει η επισκευή και εάν θέλω να το επισκευάσω θα πρέπει να πληρώσω από 750 έως 850 ευρώ. Τους ζήτησα να μου στείλουν τον αναλυτικό τεχνικό έλεγχο που έκαναν για να δω και εγώ πως έβγαλαν αυτό το πόρισμα και τον λόγο που δεν καλύψει η συσκευή από την εγγύηση αλλά με παρέπεμψαν σε άλλο τμήμα το όποιο δεν ξέρω καν τι και που μπορώ να απευθυνθώ.
Να τονίσω βεβαία ότι ειμουν υπέρμαχος της SAMSUNG έχοντας στην κατοχή πολλές συσκευές της εταιρείας, αλλά από δω και περά φυσικά ποτέ μα ποτέ ξανά και τίποτα της συγκεκριμένης εταιρίας