Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Εγγύηση - Προστατευτικό Εσωτερικής Οθόνης

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 07-07-2022 07:38 PM)
677 Προβολές σελίδας
hajisavvas
Journeyman
Επιλογές
Αγόρασα το Z Fold 3 με pre-order τον Αύγουστο του 21 από επίσημο μεταπωλητή στην Κύπρο και πρίν 4 μέρες το προστατευτικό της εσωτερικής οθόνης το οποίο μπαίνει στο εργοστάσιο και ουσιαστικά αποτελεί μέρος της συσκευής out of the box έχει ξεκολλήσει στο σημείο όπου αναδιπλώνεται η εσωτερική οθόνη. Τόσο η Samsung Ελλάδας-Κύπρου αλλά και το εξουσιοδοτημένο service center στην Κύπρο μου λένε ότι δεν καλύπτετε από την εγγύηση αφού το προστατευτικό θεωρείται ανταλλακτικό. Το κόστος αντικατάστασης ανέρχεται στα 45 ευρώ. Από την στιγμή που το προστατευτικό είναι πάνω στην συσκευή από το εργοστάσιο και εφόσον η ίδια η Samsung (ειδοποίηση όταν ανάβεις το κινητό για πρώτη φορά) λέει πώς ο τελικός χρήστης δεν μπορεί από μόνος του να το αφαιρέσει γιατί κάτι τέτοιο ακυρώνει την εγγύηση, τότε θεωρώ ότι το κόστος επισκευής/αλλαγής πρέπει να το αναλαμβάνει η εταιρία. Αυτό όμως δεν υφίσταται και ούτε μπορώ από μόνος μου να το αλλάξω χωρίς να πληρώσω την Samsung. Η Samsung Greece ουσιαστικά κρατάει ομήρους τους χρήστες των συσκευών αυτών αφού η διαδικασία είναι μονόδρομος. Ή πληρώνεις ή ακυρώνεται η εγγύηση σε περίπτωση αλλαγής από τον χρήστη ή από μη εξουσιοδοτημένα service centres. Στο εξωτερικό βλέπω από διάφορα ποστ ότι αλλάζετε δωρεάν, όχι όμως από την Samsung Greece.  Από την υπηρεσία καταναλωτή στην Κύπρο, μου είπαν ότι πρέπει να αλλαχτεί χωρίς κόστος αφού αποτελεί μέρος της συσκευής κατά την αγορά και δεν αποτελεί 3rd party accessory. Δεν ξέρω τι να κάνω, είναι απαράδεκτη αυτή η μεταχείριση για ένα κινητό των 1900 ευρώ.

Κάποιος άλλος με παρόμοια εμπειρία;
6 Απαντήσεις
hajisavvas
Journeyman
Επιλογές
.IMG-e79afccd313a34c22c7993fb4e944b16-V_101614_1657008006.jpgIMG-224f202107e188a87812054333032d25-V_101616_1657008006.jpg
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Εγώ πάντως αν διέθετα τόσα χρήματα θα έπαιρνα κάποιο ultra.. Φυσικό κάποια στιγμή να χαλάσει άνοιξε κλείσε δίπλωσε ξεδίπλωσε.. Εύχομαι να βρεις άκρη
AshtrayGirl
Voyager
Επιλογές
Καλησπέρα. Επικοινώνησε μαζί μου σχετικά με το θέμα σου.
hajisavvas
Journeyman
Επιλογές

UPDATE: από το κινητό σαν concept κλπ ήμουν πολύ ευχαριστημένος πέραν του θέματος με το προστατευτικό οθόνης και την διάρκεια μπαταρίας η οποία ήταν ομολογουμένως πολύ κακή. Δεν ήμουν όμως διατεθειμένος να πληρώνω 40 ευρώ κάθε φορά που παρουσίαζε θέμα το προστατευτικό οθόνης. Το κινητό ήταν ωραίο σαν εμπειρία αλλά θεωρώ ότι η Samsung έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της για να το τελειοποιήσει. Για αυτό και όταν είχα πάει Λονδίνο περίπου 2 βδομάδες πρίν την κυκλοφορία του Z4 αποφάσισα να κάνω trade-in το Fold 3 για το S22 Ultra με όφελος €710 !! και δωρεάν buds και smart tags. Και το δέχτηκαν με το maximum όφελος στο trade in ενώ υπήρχε εμφανές πρόβλημα στην μεμβράνη! Η εξυπηρέτηση της Samsung Hellas είναι κάκιστη για κινητό σχεδόν €2000. Foldable θα αγόραζα ξανά μόνο εαν ήμουν σίγουρος ότι η Samsung θα κάλυπτε το προστατευτικό οθόνης όπως γίνεται σε χώρες του εξωτερικού. Το θέμα του προστατευτικού οθόνης είναι ένα πρόβλημα που έχει σχολιαστεί αρκετά σε online forums αλλά δυστυχώς κανένας YouTuber/reviewer δεν αναφέρει. Για μένα είναι ο κύριος λόγος που δεν θα αγόραζα ξανά foldable στο άμεσο μέλλον.

Arcos
Journeyman
Επιλογές
εμένα μου το κάλυψε η samsung Hellas μετά από καυγά και αναφερόμενος στα ίδια επιχειρήματα που αναφέρεις και εσύ. αφού μου λέει να μην το βγάλω γιατί χάνετε η εγγύηση και μόνο η samsung το βάζει και αφού είναι προ εγκατεστημένο είναι υποχρέωση τους βα το αλλάζουν κάθε φορά που αυτό γίνεται.
strarv
First Poster
Επιλογές

Samsung galaxy zfold 3 αγορασμένη πριν από 13 μήνες με επέκταση εγγύησης για 2 χρόνια , ενώ την είχα πάνω στο γραφείο άρχισε να μαυρίζει η κεντρική οθόνη μέχρι που έγινε τελείως μαύρη. Όταν το πήγα στο σέρβις μου είπαν ότι θα περάσει τεχνικό έλεγχο (εξειδικευμενο, οπως ειπαν) για τυχόν κραδασμούς από τυχόν πεσίματα και διάφορα αλλά τέτοια. Η απάντηση τους ήταν ότι λόγο εκδορών στο περίγραμμα της εξωτερική οθόνης δεν καλύψει η επισκευή και εάν θέλω να το επισκευάσω θα πρέπει να πληρώσω από 750 έως 850 ευρώ. Τους ζήτησα να μου στείλουν τον αναλυτικό τεχνικό έλεγχο που έκαναν για να δω και εγώ πως έβγαλαν αυτό το πόρισμα και τον λόγο που δεν καλύψει η συσκευή από την εγγύηση αλλά με παρέπεμψαν σε άλλο τμήμα το όποιο δεν ξέρω καν τι και που μπορώ να απευθυνθώ.
Να τονίσω βεβαία ότι ειμουν υπέρμαχος της SAMSUNG έχοντας στην κατοχή πολλές συσκευές της εταιρείας, αλλά από δω και περά φυσικά ποτέ μα ποτέ ξανά και τίποτα της συγκεκριμένης εταιρίας